Acer Nitro 16 AN16-41 pişman eder mi?

emreemreee13

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle hayırlı olsun sizi üzmez fakat biraz pahalıya almışsınız. Aynı fiyata 13700h - 4070 victus vardı

Evet hocam 16 GB alacaktım da 32 uzun vadeli olsun dedim

RAM konusunda gayet iyi yapmışsınız hocam 16 GB RAM 1-2 seneye yetmemeye başlayacak. Sadece fiyat konusunda biraz kararsız kaldım fakat çok güzel bir model satın almışsınız. Tekrardan hayırlı olsun. İşlemcisi de çok güçlü render konusunda da üzmez.

Evet hocam 16 GB alacaktım da 32 uzun vadeli olsun dedim

40k olanı alıp 1500 TL'ye 16 GB ek RAM alıp ekleme yaptığınızda 1500 TL cebinizde kalırdı. 3000 TL fark ödemeye gerek yoktu aslında. Hayırlı olsun.

RAM konusunda gayet iyi yapmışsınız hocam 16 GB RAM 1-2 seneye yetmemeye başlayacak. Sadece fiyat konusunda biraz kararsız kaldım fakat çok güzel bir model satın almışsınız. Tekrardan hayırlı olsun. İşlemcisi de çok güçlü render konusunda da üzmez.
Evet fiyatı da benim pek içime sinmedi ama fiğer markaların modellerindeki kronik sorunları duydukça aldım, teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun

40k olanı alıp 1500 TL'ye 16 GB ek RAM alıp ekleme yaptığınızda 1500 TL cebinizde kalırdı. 3000 TL fark ödemeye gerek yoktu aslında. Hayırlı olsun.
Hocam öyle de garanti düşüyormuş bir de o işlerden çok anlayan birisi değilim hazır olsun dedim

Hocam öyle de garanti düşüyormuş bir de o işlerden çok anlayan birisi değilim hazır olsun dedim

Garanti düşmüyor. Size yanlış bilgi vermişlerdir. Son 4 yılda RAM değişimi yaptığım hiçbir laptopta garanti dışı durumu söz konusu olmadı (Servisleri arayıp teyit aldım. Çok nadir laptoplarda garanti dışı kalıyor artık). Aslında sökme takma işlemi de eski kasalara göre basitti. Yapabilirdiniz. Uğraşmamak da bir seçenek tabii.

Hayırlı olsun cihaz güzel. Garantilik bir durum olmaz hatta belki satıcı kutuyu açıp 16 daha ram ekleyip size öyle gönderiyor olabilir. Acer servisle görüştüm bunu yapan satıcılar var olduğunu söyledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı