Acer Nitro 16 AN16-41 R08s alınır mı?

Bütçe
38000-42000

mamii3456

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır araştırıyorum bu fiyat bandında bence en baba laptop fakat sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim hala alınır mı? Ölü pixel ve ışık süzmesi gibi şikayetler var onları göz önünde bulundurmalı mıyım? https://www.hepsiburada.com/acer-ni...2-p-HBCV00005CJIS3-yorumlari?sayfa=1&filtre=1 ve bir de gerçekten söylenildiği gibi ağır mıdır 2,50 kilo o kadar da değildir 2 süt gibi düşün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum dostum memnunum tavsiye ederim. Ölü piksel ile karşılaşmadım, ışık süzmesi var hatta renk bile katıyor diyebilirim kendim adıma hoşuma gidiyor rahatsız etmeyecek seviyede.

Öbür laptoplara kıyasla Acer Nitro 16 cidden ağır bir seri. Üstüne 330 wattlık devasa bir adaptörü var. Benim laptopumda ölü piksel çıkmadı hocam ama ışık sızması mecbur var. Işık sızması, IPS panellerde çok şans işi. Onun haricinde ciddi anlamda bayağı performanslı bir laptop. Eğer çok fazla gezerek kullanmayacaksan rahatlıkla alabilirsin fakat gene de dışarıdaki kullanımlar için 65 wattlık typc C adaptör alabilirsin. Typc C ile şarj desteği de var fakat haliyle 65 watt da tam performans alamazsın ama dışarıda ki işlerini rahatlıkla halledebilirsin.

Öbür laptoplara kıyasla Acer Nitro 16 cidden ağır bir seri. Üstüne 330 wattlık devasa bir adaptörü var. Benim laptopumda ölü piksel çıkmadı hocam ama ışık sızması mecbur var. Işık sızması, IPS panellerde çok şans işi. Onun haricinde ciddi anlamda bayağı performanslı bir laptop. Eğer çok fazla gezerek kullanmayacaksan rahatlıkla alabilirsin fakat gene de dışarıdaki kullanımlar için 65 wattlık typc C adaptör alabilirsin. Typc C ile şarj desteği de var fakat haliyle 65 watt da tam performans alamazsın ama dışarıda ki işlerini rahatlıkla halledebilirsin.
Peki bunda sıvı metal kullanılmış sıvı metali yenilemeye gerek varmıdır

Güzel laptop ama fiyatı 38-39'a düşüyor bazen. O zamanlarda almak daha mantıklı. 42 k etmez demiyorum ama şöyle %5 indirim gelse fena olmaz.

Peki bunda sıvı metal kullanılmış sıvı metali yenilemeye gerek var mıdır?

Uzun yıllar boyunca değiştirmene gerek olmaz. Ek olarak Acer Nitro 16'nın driver sürücüleri Windows 11 için yapıldı. Bu yüzden alırken laptopa Windows 11 kurulumu yap çünkü Windows 10 da pek sağlıklı çalışmıyor.

Peki bunda sıvı metal kullanılmış sıvı metali yenilemeye gerek var mıdır?

Nitro 16 ve predaotar Neo'larda yanlış sıvı metal uygulanmış cihazlar bazılarına denk gelebiliyormuş. Haliyle sıcaklıkları 90 üstü görünüyormuş. Eğer öyle bir durum, şanssızlık size denk gelmezse uzun yıllar değiştirmeye gerek yok sıvı metali.

Windows 11 kuracağım zaten teşekkürler yorumun için.

Güzel laptop ama fiyatı 38-39'a düşüyor bazen. O zamanlarda almak daha mantıklı. 42 k etmez demiyorum ama şöyle %5 indirim gelse fena olmaz.

Bekleyeceğim zaten 20 gün de falan 3-4K indirim geliyor teşekkürler yorumun için.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı