Olympusson907
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba. 1 hafta önce Acer Nitro 16 AN16-41 model laptopu Hepsiburada üzerinden Teknorya satıcısından aldım. 1 haftadır tamamen sorunsuz şekilde kullanıyordum ancak dün öğlen saatlerinde iş yerinde bilgisayarı dizimin üstünde açmak istedim Power tuşuna bastım Acer yazısı geldi ve sonra siyah ekrana geçti. Fanlar çalışıyordu ve klavyede ışık vardı ancak hiçbir şekilde görüntü gelmiyordu. Sonra Power tuşuna basılı tutarak resetledim ve yine çalıştırdım bu kez PC açıldı ve kullanımda hiçbir sorun yoktu. Akşam eve gidince yine aynısı oldu ve internette biraz araştırdım benzer sorunu bu forumda da yaşayan biri olmuş ve ona önerilen adımları tek tek uyguladım format driver güncelleme vs. dün geceden sabaha kadar birkaç kez kapat - aç yaptım hiçbir sorun yoktu ta ki 1 saat öncesine kadar. Saat 11 gibi PC'yi açmaya çalıştım yine aynı siyah ekran oldu resetleyip yeniden açtım. Ve az önce yine açmak istedim ve yine aynısı oldu. Bu çözülecek bir sorun mu? 14 gün iade hakkım vardı ancak 1 hafta falan kaldı, Hepsiburada ve Teknorya iade değişim konularında nasıldır bilmiyorum. Ayrıca PC'ye format atmak falan iadeyi etkiler mi, nasıl bir yol izlemem gerek?
Son düzenleyen: Moderatör: