Acer Nitro 16 ΑΝ16-42 vs Katana A17 AI B8VG-862XTR

Bütçe
70.000tl

Uzun zamandır laptop bakıyorsun. İstanbul da yaşıyorsan sana ürün önereyim (satıcı asla tanımıyorum) bu fiyata bu ürünün kalitesi ve oyun performansı, OLED zevki 70k başka markada bulamazsınız. Ciddi düşünürsen sayfalarca kaynak atarım. Ürün temizse, garanti, iade, fatura varsa gidip bakar alırsın. Yıllarca ürün almazsın.

https://app.hb.biz/YpOozrPHQzEC bu %100 sRGB mesela MSI yerine alınır mı?

HP ben bilmiyorum. @YüzbaşıJohnPrice hocam yardımcı olur.

Evet uzun süredir bakıyorum ve İstanbul'da yaşamıyorum teşekkürler önerin için. Aslında Acer nitro 16 alacaktım ama o parayı çıkartamadim ve stok bitti.

Ah hocam o 45 NTSC olduğu halde bu fiyata bile canavar. Yakında 60k+ çıkar gibi duruyor. Daha kötü MSI daha pahalı. Daha kaliteli MSI daha ucuz. Nasıl ters psikoloji anlamıyorum.
Pulse iyiymiş ancak ekran, ekran kartı ve işlemci açısından Acer Nitro daha iyi gibi geldi sanki yanlış mıyım?

Pulse iyiymiş ancak ekran, ekran kartı ve işlemci açısından Acer Nitro daha iyi gibi geldi sanki yanlış mıyım?

Fiyat farkına değer mi? Ben emin değilim. Size önerilen 55k Nitro daha iyi gibi. Kısa süre önce 51k kadar satılmıştı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…