Acer Nitro 16 bip sesi çıkarıyor

LowHight

Centipat
Aşağıdaki laptopa sahibim. Laptop açıkken şarjdan çektiğimde ve taktığımda “bip” diye bir ses geliyor ve aynı zamanda ekranda sağ alt köşede NitroSense'de “Sistem moduna devam edildi” gibi bildirim gelip gidiyor. Bu bir sorun mu, yoksa değilse nasıl kapatacağım bu özelliği?

Normal gibi geldi bana, bu arada cs2de kaç fps alıyorsunuz bende aynı modeli almayı düşünüyorum merak ettim.

Normal gibi geldi bana, bu arada cs2de kaç fps alıyorsunuz bende aynı modeli almayı düşünüyorum merak ettim.
Hocam CS2 denemedim Valorant'ta yüksek ayarlarda 250-300 FPS alıyordu ama sıcaklıklar anormal yüksekti GPU 81 CPU 90 derecedeydi.

Normal.

Hocam CS2 denemedim Valorant'ta yüksek ayarlarda 250-300 FPS alıyordu ama sıcaklıklar anormal yüksekti GPU 81 CPU 90 derecedeydi.

Çok ısınıyor hocam stant kullanıyor musunuz? Laptopu ne zaman aldınız?

Bu ses normal bir ses. Şarj işlemi devam ediyor anlamında sana bilgi veriyor cihaz. Normalde ekranda çıkar fişe takılı diye onu kapatıp açabiliyorsun. Ses içinde aynı durum BIOS ayarlarında Power ile alakalı beep ayarı varsa kapatabilirsin. Zaten sürekli gelirse bu ses sorun var anlamına gelir. Normalde sıkıntı olmaz.

1 hafta olmadı, stant kullanmıyorum.

Sıvı metalde hata olabilir. Yetkili birisiyle konuşmanız en iyisi olacaktır.
Odanızın soğuk veya ortalama olduğunu var sayarak diyorum.

BIOS'a baktım ama power beep yazan bir ayar yok. Başka türlü kapatma yöntemi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…