Acer Nitro 16 laptopumda aniden Caps Lock ve NumLock tuşlarına basınca böyle bir şey çıkmaya başladı. Hiç Windows'un gibi de durmuyor. Bir türlü kapatamadım. Nasıl kapatılır?
Selam,
Sadece Acer değil çoğu laptopda bu özellik bulunur.
Acer'in BIOS yazılımı ve ek yazılımları bu özelliğin çalışmasını sağlar. Bu özelliğin çalışmıyor olması farkında olmasanız dahi başka hataların da olduğuna işaret edebilir. Olmaması hatadır olması değil. Ne güzel Caps Lock ve Num Lock durumunuzu gösteriyor.
Güncelleme ile Acer yazılımı yüklenmiştir. Program olması gerekmiyor. Windows updateniz içinde Acer kelimesi de geçen bir güncelleme almıştır. Direk BIOS tan bile kaynaklanabilir.
Güncelleme ile Acer yazılımı yüklenmiştir. Program olması gerekmiyor. Windows updateniz içinde Acer kelimesi de geçen bir güncelleme almıştır. Direk BIOS tan bile kaynaklanabilir.
Selam,
Sadece Acer değil çoğu laptopta bu özellik bulunur.
Acer'in BIOS yazılımı ve ek yazılımları bu özelliğin çalışmasını sağlar. Bu özelliğin çalışmıyor olması farkında olmasanız dahi başka hataların da olduğuna işaret edebilir. olmaması hatadır olması değil. ne güzel Caps Lock ve NumLock durumunuzu gösteriyor.
Görev Yöneticisi'nden durdurunca gidiyor ama tekrar açınca geliyor da. Tamamen quick Access programını kaldırmak daha sonra sorun çıkarabilir.
Acaba bir kısayolu falan var mıdır? Bir anda açıldı çünkü. Kendi kendine güncelleme yaptı sanırım. Güncellemelerde dün 3 tane Acer güncellemesi indirmiş.
Laptop kullanmayı bu yüzden sevmiyorum işte. Sürekli kendi programlarını ben istemeden yüklüyor. Siliyorum, 1 hafta sonra update ile kendisi yüklüyor. İstemiyorum arkadaş...
Laptop kullanmayı bu yüzden sevmiyorum işte. Sürekli kendi programlarını ben istemeden yüklüyor. Siliyorum, 1 hafta sonra Update ile kendisi yüklüyor. İstemiyorum arkadaş...
Öyle ya. Çok takıldım buna. Sürekli basasım ya da hiç basmayasım geliyor. Bir de hocam sanırımn siz de Acer kullanıyorsunuz. NitroSense'de diğer yazılımlara daha az özellik var gibi geldi bana. Neden öyle?