Acer Nitro 16 CS'de kasıyor

Emrexzl

Hectopat
Yeni bir laptop aldım ama şöyle bir sıkıntım var. Yüksek FPS isteyen oyunları(RDR2 gibi) sıkıntısız oynarken CS2 de fena bir şekilde donmalar yaşıyorum. Pingim iyi olduğu halde, FPS'im iyi olduğu halde donma ve kasma yaşıyorum. Sebebi nedir sizce?
Laptopumun özellikleri;
AMD Ryzen 7 işlemci.
RTX 4060 ekran kartı.
32 GB RAM.
1 TB SSD.

Yeni bir laptop aldım ama şöyle bir sıkıntım var. Yüksek FPS isteyen oyunları(RDR2 gibi) sıkıntısız oynarken CS2 de fena bir şekilde donmalar yaşıyorum. Pingim iyi olduğu halde, FPS'im iyi olduğu halde donma ve kasma yaşıyorum. Sebebi nedir sizce?
Laptopumun özellikleri;
AMD Ryzen 7 işlemci.
RTX 4060 ekran kartı.
32 GB RAM.
1 TB SSD.

CS 2'nin sorunu hocam.

Optimizasyonu iyi değil RX580'de bile 80 FPS alıyordum arada dropda oluyordu.

Laptopumun özellikleri;
AMD Ryzen 7 işlemci.
RTX 4060 ekran kartı.
32 GB RAM.
1 TB SSD.

FPS iyi olduğu halde kasma ve donma nasıl yaşanıyor ki? Donma dediğimiz olay FPS'in anlık 0 seviyesini görmesidir. Kasmada ise FPS düşüktür. Sanırım anlam karmaşası var.

Windows arama kısmında "Grafik ayarları" yazın ve CS 2'nin RTX 4060 ile başlatıldığından emin olun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki görüntü benim pc ye ait.

FPS iyi olduğu halde kasma ve donma nasıl yaşanıyor ki? Donma dediğimiz olay FPS'in anlık 0 seviyesini görmesidir. Kasmada ise FPS düşüktür. Sanırım anlam karmaşası var.

Windows arama kısmında "Grafik ayarları" yazın ve CS 2'nin RTX 4060 ile başlatıldığından emin olun.
neyini anlamıyon ne karmaşası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı