Acer Nitro 16 için RAM önerisi

Bütçe
2000 TL

AhmetM05

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Latop için 16GB DDR5 5600 MHz CL46 RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. Mevcut RAM ile hızlı çalışması önemli.

Cihaz Modeli: Nitro 16 AN16-41-R6LQ NH.QLLEY.001
İçindeki RAM: SK Hynix 16 GB 5600 MHz DDR5 CL46

Almayı düşündüğüm ürünün linki aşağıdadır. Sizce uygun mu? Sizin tavsiyeniz nedir?

Şimdiden teşekkürler...

Merhabalar,
Latop için 16GB DDR5 5600 MHz CL46 RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. Mevcut RAM ile hızlı çalışması önemli.

Cihaz Modeli: Nitro 16 AN16-41-R6LQ NH.QLLEY.001

Almayı düşündüğüm ürünün linki aşağıdadır. Sizce uygun mu? Sizin tavsiyeniz nedir?

Şimdiden teşekkürler...
Bu seçenek de var.

Bu seçenek de var.

Hocam dediğinizi aldım. Gayet iyi çalışıyor şu an için. Sağ olun teşekkür ediyorum.

Hiç bir sorun yok değil mi bende de aynı model laptop var ve Ac Shadowsda yetmiyor artık yükseltmem gerekiyor kendim yapmayı deneyeceğim.

Şu ana kadar hiçbir sorun, hata olmadı; memnunum hocam. Tavsiye ederim. Ancak yine de garanti olsun diye laptopun RAM özelliklerini kontrol edin, belki farklıdır sakata gelmesin.

Şu ana kadar hiçbir sorun, hata olmadı; memnunum hocam. Tavsiye ederim. Ancak yine de garanti olsun diye laptopun RAM özelliklerini kontrol edin, belki farklıdır sakata gelmesin.
Teşekkürler. Birebir sizinki ile aynı sadece farklı marka olması sorun olur mu diye düşündüm.

merhaba,
Latop için 16 GB DDR5 5600 MHz CL46 RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. Mevcut RAM ile hızlı çalışması önemli.

Cihaz Modeli: Nitro 16 AN16-41-R6LQ NH. QLLEY. 001

Şimdiden teşekkürler...

@AhmetM05 Hocam güncel durum nedir? Herhangi bir sorunla karşılaştın mı?
@burakdurdag sizde durum nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı