NitroSense'den renk değiştirmeyi çalıştım ama kilitlenmiş gibi renk değiştirmiyor. NitroSense'de sıkıntı var sanıp silip tekrar yükledim. Fan kontrolü vesaire çalışıyor ama yine de klavye renklerine dokunamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Sorunu çözebildiniz mi? Windows 10 format attım bende de gitti.
Teşekkürler...Gece 2 ye kadar değişik şeyler kurdum sildim olmadı.Windowsun indirdiği nvidia sürücüsü eski imiş sitesinden güncelini indirdim.Yine olmadı.Ara ara restart yapıyordum bşr baktım ışıklar renklendi.Şimdim2 sorunum var.Biri vindows güncelleme alamıyorum diğer USB denetleyici vr bilinmeyen bir aygıt sürücüm eksikBulduğum birkaç şeyi paylaşayım.
İlk olarak kayıt defteri düzenleyicisini aç ve şu adımları takip et.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\OEM\NitroSense\LightSetting
Sonrasında "keyboardcolor" değerini 1'den 2 yap.
İkinci olarak görev Yöneticisi/Başlangıç uygulamalarından acerlightingservice devre dışıysa etkinleştirmeyi deneyebilirsin.
Birkaç kişi bu yolları denemiş çözüm bulmuş ama bende işe yaramadı. Son olarak ve işe yarayan çözüm olarak Visual C++ redistributable runtimes all-in-One son sürümünü indirdim.
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
Kurduktan sonra NitroSense'de renk ayarlarını değiştirmede sorun yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.