Acer Nitro 16 Minecraft'ta 94 dereceye ulaşıyor

Tekir

Hectopat
Daha fazla  
Cihaz bu: https://www.hepsiburada.com/acer-ni...qlley-002-p-HBCV00005CJIS3?magaza=Hepsiburada
Oyuna Sildurs Vibrant Extreme Volumetric Lighting shader kurdum. Oyunda sıcaklıklar 93-94 dereceye kadar ulaştı. Odam anlık olarak 30 derecenin üzerinde. Bu arada oyunda FPS kaybı yaşamıyorum shader'ı açınca. Yalnızca sıcaklık fazladan 10-15 derece artıyor. Bu da doğal olarak içimde bir endişe oluşturdu ürünü alalı henüz 1 hafta oldu çünkü.

Son düzenleme:
Hava akışını iyileştirmek için kasanın altını açabilirsiniz. Hava akışı iyiyse ThrottleStop ile Turbo Boost kapatılabilir. Performanstan ödün verirsiniz ama sıcaklıkların önüne geçersiniz. Ek olarak fanları son ayarda çalıştırın.

O ayarlara nereden bakacağım hocam? Ayrıca bu sıcaklıklar sizce çok anormal mi yoksa havayı göz önünde bulundurunca kabul edilebilir mi?

O ayarlara nereden bakacağım hocam? Ayrıca bu sıcaklıklar sizce çok anormal mi yoksa havayı göz önünde bulundurunca kabul edilebilir mi?

İndirip Turbo Boost tikleyin sadece, başka bir ayara gerek yok.

Yaz ayının azizliğinden dolayı normal ama olurundan 3-4 derece fazla ısınıyor bence. Bakım zamanından önce kaliteli bir macunla bakımlarını yapardım ben olsam.

En azından ben biraz pimpirik olduğum için 2-3 ayda bir temizlerim kendi cihazımı.

Yaz ayının azizliğinden dolayı normal ama olurundan 3-4 derece fazla ısınıyor bence. Bakım zamanından önce kaliteli bir macunla bakımlarını yapardım ben olsam.

En azından ben biraz pimpirik olduğum için 2-3 ayda bir temizlerim kendi cihazımı.
Hocam cihaz bir haftalık ve cihazda sıvı metal var macun yok. Teşekkürler bu arada yüklüyorum.

Kendi uygulaması üzerinden takip ediyorum ve sıcaklıklara hatalı diyenler var onun için. MSİ afterburner da ne yaptıysam CPU sıcaklığını bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaman damgalı, uygulayın bakalım.

CPU not supported. diyor hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaman damgalı, uygulayın bakalım.

CPU sıcaklık değeri yok hocam bende orada. Yalnızca usage var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı