Acer Nitro 16 Minecraft'ta 94 dereceye ulaşıyor

ThrottleStop AMD CPU da çalışmaz.
Afternurner 7840HS i desteklemiyor HWiNFO'dan bakın değerlere

Sıvı metal macunu ilahileştirmemek lazım şu sıcaklarda 90-95 dereceler normal tüm Nitro 16 kullanıcıları Haziran başından beri alıyorlar bu değerleri.

Biraz düşürmek istersen sıcaklığı;

Cihazın altı 3-4cm yukarıda olsun.
Windows güç planı dengelide
NitroSense oyun/performans modunda

CPU not supported. Diyor hocam.

AMD sistem kullandığınızı unuttum, Intel sistem kullanınca kafa gidiyor. Ryzen Master kullanabilirsiniz.

Sıvı metal macunu ilahileştirmemek lazım şu sıcaklarda 90-95 dereceler normal tüm Nitro 16 kullanıcıları Haziran başından beri alıyorlar bu değerleri.

Sıvı metal macun düzgün uygulandığı sürece bayağı fark eder hocam. Yaz başından beridir boşta 65-75 çalışan, yükte termal sınırı 92'den aşağı düşmeyen Acer Nitro 5 cihazım sıvı metalle 20 derece daha serin çalışıyor.

En sağlam yükte bile en fazla 85-86'ları görüyorum. İlahileştirmekte az buz haklıyız bence :D

AMD sistem kullandığınızı unuttum, Intel sistem kullanınca kafa gidiyor. Ryzen Master kullanabilirsiniz.

Sıvı metal macun düzgün uygulandığı sürece bayağı fark eder hocam. Yaz başından beridir boşta 65-75 çalışan, yükte termal sınırı 92'den aşağı düşmeyen Acer Nitro 5 cihazım sıvı metalle 20 derece daha serin çalışıyor.

En sağlam yükte bile en fazla 85-86'ları görüyorum. İlahileştirmekte az buz haklıyız bence :D
Haklısınız hocam. Ben yine de iade ile falan uğraşmak istemediğim için böyle devam ederse garanti ile uğraşacağım. Bir de şöyle bir sorun yaşıyorum hocam: Bilgisayar açılırken veya kapağını kapatarak uyku moduna aldıktan sonra kapağı açınca bilgisayar 4-5 saniye donuyor ve geri geliyor. Bazen USB takma çıkarma bildirim sesi de geliyor bu durumda. Bu arada ekran kartını aktif kullanım için seçtim Nvidia denetim masasından. Yalnızca harici gpu kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı