Çözüldü Acer Nitro 16'da Windows açılmıyor ve Sorun Giderme menüsü açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

makn

Hectopat
Merhaba, sabah normal bir şekilde laptopumu açtım açılış ekranı geliyor ancak Windows açılmıyor. Bilgisayar siyah ekranda kalıyor bir süre bekleyince bazen sorun giderme menüsüne atıp Windows doğru yüklenemedi gibi bir şey söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sorunu yeni çözebildim AMD driverlarını yüklemek için Auto detect tool u kullanıyordum ancak onunla yüklendiği zaman yeniden başlatınca bu sorun oluyordu temiz kurulumdan sonra AMD chipset driverını elimle yüklediğim zaman sorun çözüldü.
Sistem çökmüş onarım ya da temiz kurulum yapman gerek. Sonrasında işi sağlama almak için disk testlerini yaparsan iyi olur.

Hocam onarım işe yaramadı temiz kurulum deneyeceğim neden olur ki bu hiçbir sorunu yoktu.

Sistem çökmüş onarım ya da temiz kurulum yapman gerek. Sonrasında işi sağlama almak için disk testlerini yaparsan iyi olur.

Temiz kurulum yaptım AMD sürücülerini yüklerken yine aynı sorun oluştu ne yapabilirim acaba yardım edenilir misiniz?

Son düzenleme:
detaylıca sistemini belirtir misin?

Acer Nitro 16 Ryzen 5 7535HS GeForce RTX 4050 ikincil ekran kartı olarak da radeon 660M 32 GB DDR5 RAM 1.SSD 500GB Micron bilgisayarın üstünde gelen SSD. 2. SSD cihazı aldıktan 1 ay sonra taktığım WD Black 1TB.

Son düzenleme:
Hocam sorunu yeni çözebildim AMD driverlarını yüklemek için Auto detect tool u kullanıyordum ancak onunla yüklendiği zaman yeniden başlatınca bu sorun oluyordu temiz kurulumdan sonra AMD chipset driverını elimle yüklediğim zaman sorun çözüldü.

Çözüm
Merhaba hocam elimde aynı özelliklere sahip olan, Acer Nitro 16 laptop var. 2 yıldır elimde driver sorunu yaşamadığım gün olmadı, Windows içerisinden yeniden başlatma yapınca siyah ekran veriyordu önemsemedim. 1 ay önce bilgisayarı açmaya çalıştığımda Windows sesi geldi ancak siyah ekran vardı ne kadar denesem de düzeltemedim mecburen format attım, format attıktan sonraki süreçte bilgisayarı açtığımda ekran kartlarım gözükmedi Aygıt Yöneticisi'nden etkinleştirdim sonrasında disklerde ünlem işareti çıktı yeniden başlattım düzeldi bir süre sonra buna benzer bir durum daha yaşadım en son driverları elle yükledim, bilgisayarı kapatıp açtığımda tekrar siyah ekran verdi hiçbir şekilde düzelmiyor. 20 gün garantisi kaldı garantiye vermeli miyim yoksa düzeltilebilir midir yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…