Bende bu bilgisayar var 4 gün oldu alalı RAM 8 GB. Evet RAM belli noktalarda yetmiyor ama iş görüyor. 16 takarsan tam performans alırsın. Bilgisayar aşırı hızlı soğutması çok iyi ısınma problemi yok. Bataryası bana göre iyi gidiyor artık(tasarruf modlari açık ve harici GPU devre dışı).
Kötü yanı sadece Windows 11 kurabilirsin çünkü Windows 10 driveri resmi sitesinde yok. Windows 11 kaça bilgisayarcilarda kurdurma kendin temiz kurulum yap internetten key al rahatına bak. Performans sorunları yaşıyordum kendim yaptım tekrardan formatı şu an sıfır sıkıntı.
Diğer küçük ama bilmezsen epey uğraşacağın sıkıntı formatlamak için iris(Acer'in kendi sitesinden yine indirmen zorunlu Intel'in kendi sitesindekini kabul etmiyor) dosyasını yaptığın Windows 11 format dosyasının içine atman gerekiyor sonra yükleme ekranında SSD görmen için sürücü yükleme butonundan usbideki iris dosyasını yüklüyceksin ardından gerisi gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.