Acer Nitro 5 açılırken Acer ekranında donma

Terrific

Centipat
Katılım
13 Mart 2020
Mesajlar
39
Merhaba,
Acer Nitro 5 marka laptop açılırken Acer yazısının altındaki halkada donuyor ve açılmıyor. Açma kapama tuşuyla 6-7 deneme sonrası açılıyor ve sorunsuz kullanılabiliyor. İşletim sistemini silip yeniden yükledik, BIOS ayarlarını sıfırladık düzelmedi. En son servise verdik anakart değişecek deyip 7.5 k talep ettiler. Anakartın neyinin hasarlı olduğunuda söylemiyorlar. Daha önce başına gelmiş veya bu konuda bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi acaba?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20211010_203822.jpg
    IMG_20211010_203822.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürününüz yeni ise ilk 15 gün şartsız koşulsuz iade hakkınız mevcut.
Servise gönderdiğinizde ya da Acer müşteri hizmetlerinden arıza formu oluşturun.
(Servis arızanın ne olduğunu belirtmeden bir ücret isteyemez, istiyorsa arızanın ne olduğunu belirtmek hatta ispatlamak zorunda.)
Arıza formu ile satın aldığınız satıcıdan ürünün değişimi ya da ücret iadesi hakkınız bulunuyor.
Ürün ilk 6 ay içerisinde arızalandı ise yeni ürün ile değişim hakkınız var bunu araştırın derim.
 
Son düzenleme:
Kanka ben 11 k para verdim 10 gündür kullanıyorum bu kadar arızalı bir leptop görmedim excalibur Dell Asus Acer en son kullanmış biri olarak bu kadar sıkıntı çıkaran ürün gormedim şuan serviste bakalım neler olucak bir de forumda paylaşıcam eğer başıma kötü birşey gelirse elimden geleni yapicam kötülemek için o kadar morelim bozuk ..
Direk servise vermeni öneririm. Ayrıyetten kargo tarafından sana verilen kağıdıda kaybetme. THH tarafından haklısın şu anda. Ürünü tamir etmezlerse hakkın var. Cihazı tamir etmezlerse veya ücret talep ederlerse cihazı alıp direk THH ye başvur.
 
Ürünü alalı oluyor bayağı. Anakart tamiri yapmıyorlarmış, kardeşime bu şekilde söylenmiş. İstanbul avrupa yakasında anakart tamiri yapan bir yere götürmeyi düşünüyoruz son çare olarak. Bir daha acer marka ürün hayatta aldırmam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı