FlupsyX
Femtopat
Daha fazla
Bu fiyatlarda dizüstü bilgisayar almak istiyorum bu fiyata bu alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler var mı?
Bu fiyatlarda dizüstü bilgisayar almak istiyorum bu fiyata bu alınır mı? Yoksa daha iyi seçenekler var mı?
Lenovo LOQ önermiyorum soğutma için ekran kartı watt değerini düşük giriyorlar. Onun yerine Acer Nitro'nun başka modellerine bakabilirsiniz. Mümkünse 4050 ve Ryzen işlemcili modeller güzeldir fakat zor bulunur. İyi günler.Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6www.n11.com
Lenovo LOQ önermiyorum soğutma için ekran kartı watt değerini düşük giriyorlar. Onun yerine Acer Nitro'nun başka modellerine bakabilirsiniz. Mümkünse 4050 ve Ryzen işlemcili modeller güzeldir fakat zor bulunur. İyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.