Attığım model 165Hz olan onda sorun var mı hocam forumda falan karşılaştınız mı?
Mükemmel bir laptop, aynısına sahibim yakında RAM'i 32'ye çıkartacağım. Bu laptopun tek sorunu sıcaklıklar, ekran kartı maksimum güçte 85 derecede, işlemci ise maksimum güçte 90 derecelerde çalışıyor fakat laptopta bu iki değerin hiçbir önemi olmadığını biliyorum ekran kartı ve işlemci daha fazla sıcaklığa dayanacak seviyede. Fan sesi varsayılan modda diğer laptoplar ile tamamen aynı, sadece performans modda maksimum fan seviyesinde çalışıyor bunu açmana gerek yok, varsayılan ve performans modunun oyuna hiçbir etkisi yok.
Ekranda normal ghosting yerine inverse ghosting var fakat oyunlarda ve normal kullanımda hiçbir şekilde fark edemedim, sadece ghosting testinde çıkıyor. SSD hızıda 6500 okuma 4500 yazma hızlarında, tam bir canavar laptop. Ekran kalitesini zaten açıklamaya gerek yok, %100 sRGB.
Alınır fakat biraz ısınıyor ve tam fan gücünde fazla ses çıkartıyor.
Acer Nitro 5 AN515-58-70VR NH.QM0EY.00B i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX 4060 15,6'' IPS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com burada daha ucuz.
Bence Nitro 5 RTX 3070 Ti al şu anda güncel Nitro 16 ve Nitro 5 modellerine göre ekran kartı ile işlemcisi acayip güçlü kalıyor ve fiyatı çok uygun.
Bence Nitro 5 RTX 3070 Ti al şu anda güncel Nitro 16 ve Nitro 5 modellerine göre ekran kartı ile işlemcisi acayip güçlü kalıyor ve fiyatı çok uygun.
Kas gücü olarak ekran akrtlarının oyunlarda NVIDIA tarafından sınırlandırıldığını düşünürsek 3070 Ti ort. Fg açılmadığı sürece DLSS açıkken 3070 Ti 4070'e eşit. İsterse naraştırıp görebilirsin. Ayrıca Ryzen 7 6800H Intel tarafında gücü kısılmamış bir i7 12700H'a bedel. Lütfen araştırıp tartış.
Ben mi araştırayım sen mi? Güldürme beni.
Eki Görüntüle 2339029
Single-Core performansında görüyorsunuz.
Eki Görüntüle 2339030
Saf güç olarak neredeyse eşitler teknolojiler işin içine dahil değil.
Ek olarak attığınız 3070 model laptop eski kasa Nitro olduğundan daha fazla ısınacaktır.
Evet hocam biliyorum hatta 3080 olanı da gördüm fakat ekran benim için önemli olduğundan 4060 165Hz olanı tercih etmeyi düşünüyorum.
Acer Nitro 5 5.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Acer Nitro 5 notebook modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 5.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, Acer Nitro 5 notebook modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com