Acer Nitro 5 alınır mı?

Mükemmel bir laptop, aynısına sahibim yakında rami 32'ye çıkartacağım. Bu laptopun tek sorunu sıcaklıklar, ekran kartı maksimum güçte 85 derecede, işlemci ise maksimum güçte 90 derecelerde çalışıyor fakat laptopta bu iki değerin hiç bir önemi olmadığını biliyorum ekran kartı ve işlemci daha fazla sıcaklığa dayanacak seviyede. Fan sesi varsayılan modda diğer laptoplar ile tamamen aynı, sadece performans modda maksimum fan seviyesinde çalışıyor bunu açmana gerek yok, varsayılan ve performans modunun oyuna hiç bir etkisi yok.

Ekranda normal ghosting yerine inverse ghosting var fakat oyunlarda ve normal kullanımda hiç bir şekilde fark edemedim, sadece ghosting testinde çıkıyor. SSD hızıda 6500 okuma 4500 yazma hızlarında, tam bir canavar laptop. Ekran kalitesini zaten açıklamaya gerek yok, %100 srgb.

Mükemmel bir laptop, aynısına sahibim yakında RAM'i 32'ye çıkartacağım. Bu laptopun tek sorunu sıcaklıklar, ekran kartı maksimum güçte 85 derecede, işlemci ise maksimum güçte 90 derecelerde çalışıyor fakat laptopta bu iki değerin hiçbir önemi olmadığını biliyorum ekran kartı ve işlemci daha fazla sıcaklığa dayanacak seviyede. Fan sesi varsayılan modda diğer laptoplar ile tamamen aynı, sadece performans modda maksimum fan seviyesinde çalışıyor bunu açmana gerek yok, varsayılan ve performans modunun oyuna hiçbir etkisi yok.

Ekranda normal ghosting yerine inverse ghosting var fakat oyunlarda ve normal kullanımda hiçbir şekilde fark edemedim, sadece ghosting testinde çıkıyor. SSD hızıda 6500 okuma 4500 yazma hızlarında, tam bir canavar laptop. Ekran kalitesini zaten açıklamaya gerek yok, %100 sRGB.

Teşekkür ederim hocam.

Teşekkür ederim hocam.

Bence Nitro 5 RTX 3070 Ti al şu anda güncel Nitro 16 ve Nitro 5 modellerine göre ekran kartı ile işlemcisi acayip güçlü kalıyor ve fiyatı çok uygun.

Acayip güçlü falan değil 3070 Ti Mobile ile 4060 Mobile saf güç olarak neredeyse denk işin içine teknolojiler girince 4060 daha iyi oluyor işlemci olarak da. Single-Core performansı Intel model çok daha iyi multi-Core performansında neredeyse eşitler ancak Ryzen çok az daha önde.

Bence Nitro 5 RTX 3070 Ti al şu anda güncel Nitro 16 ve Nitro 5 modellerine göre ekran kartı ile işlemcisi acayip güçlü kalıyor ve fiyatı çok uygun.

Evet hocam biliyorum hatta 3080 olanı da gördüm fakat ekran benim için önemli olduğundan 4060 165Hz olanı tercih etmeyi düşünüyorum.

Kas gücü olarak ekran akrtlarının oyunlarda NVIDIA tarafından sınırlandırıldığını düşünürsek 3070 Ti ort. Fg açılmadığı sürece DLSS açıkken 3070 Ti 4070'e eşit. İstersen araştırıp görebilirsin. Ayrıca Ryzen 7 6800H Intel tarafında gücü kısılmamış bir i7 12700H'a bedel. Lütfen araştırıp tartış.

Kas gücü olarak ekran akrtlarının oyunlarda NVIDIA tarafından sınırlandırıldığını düşünürsek 3070 Ti ort. Fg açılmadığı sürece DLSS açıkken 3070 Ti 4070'e eşit. İsterse naraştırıp görebilirsin. Ayrıca Ryzen 7 6800H Intel tarafında gücü kısılmamış bir i7 12700H'a bedel. Lütfen araştırıp tartış.

Ben mi araştırayım sen mi? Güldürme beni.

1730116716393.png

Single-Core performansında görüyorsunuz.

1730116740677.png

Saf güç olarak neredeyse eşitler teknolojiler işin içine dahil değil.

Ek olarak attığınız 3070 model laptop eski kasa Nitro olduğundan daha fazla ısınacaktır.

Ben mi araştırayım sen mi? Güldürme beni.

Eki Görüntüle 2339029

Single-Core performansında görüyorsunuz.

Eki Görüntüle 2339030

Saf güç olarak neredeyse eşitler teknolojiler işin içine dahil değil.

Ek olarak attığınız 3070 model laptop eski kasa Nitro olduğundan daha fazla ısınacaktır.

Lütfen sadece bir site üzerinden güçlü olup olmadıklarını kontrol etme. YouTube'da insanlar neden sürekli F/P kralı laptop aldım diye Nitro 5 koyuyor. Laptopun render ve oyun performansına bakıp öyle konuş.

Evet hocam biliyorum hatta 3080 olanı da gördüm fakat ekran benim için önemli olduğundan 4060 165Hz olanı tercih etmeyi düşünüyorum.

Eğer ekranı benim daha önemli ise ve bana 4060 yeter diyorsan TUF serisi bakabilirsin ekranı çok daha iyi oranlar sunuyor ve soğutma olarak ort. aynı seviyedeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı