Acer Nitro 5 alınır mı?

Lütfen sadece bir site üzerinden güçlü olup olmadıklarını kontrol etme. YouTube'da insanlar neden sürekli F/P kralı laptop aldım diye Nitro 5 koyuyor. Laptopun render ve oyun performansına bakıp öyle konuş.

Eğer ekranı benim daha önemli ise ve bana 4060 yeter diyorsan TUF serisi bakabilirsin ekranı çok daha iyi oranlar sunuyor ve soğutma olarak ort. Aynı seviyedeler.

YouTube'dan bakarak laptopların iyi kötü olduğuna karar vermeyin çoğu sponsorlu olduğu için boş yere kötü cihazları bile övenler var. Karşılaştırma yapacaksanız tarafsız sitelerden veya kanallardan bakacaksınız.

Ben mi araştırayım sen mi? Güldürme beni.

Eki Görüntüle 2339029

Single-Core performansında görüyorsunuz.

Eki Görüntüle 2339030

Saf güç olarak neredeyse eşitler teknolojiler işin içine dahil değil.

Ek olarak attığınız 3070 model laptop eski kasa Nitro olduğundan daha fazla ısınacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5.54. dakikaya gidip bakabilirsin. Şu ana kadar çevremdeki insanların aldığı laptopları incelediğimde verdiği değerler adamın kanalındaki laptop incelemelerindeki değerler ile ya çok yakın ya da aynı.

Lütfen sadece bir site üzerinden güçlü olup olmadıklarını kontrol etme. YouTube'da insanlar neden sürekli F/P kralı laptop aldım diye Nitro 5 koyuyor. Laptopun render ve oyun performansına bakıp öyle konuş.

Eğer ekranı benim daha önemli ise ve bana 4060 yeter diyorsan TUF serisi bakabilirsin ekranı çok daha iyi oranlar sunuyor ve soğutma olarak ort. aynı seviyedeler.
Hocam DLSS 3 ve FG nimeti varken 3070 Ti mobile neden tercih edilsin, 4060 fazlasıyla yeterli, maksimum teknolojisi olan bir kart, macera aramaya gerek yok. Eski masaüstümde'de 4060 vardı, güncel laptopumda da var.

Hocam DLSS 3 ve fg nimeti varken 3070 Ti Mobile neden tercih edilsin, 4060 fazlasıyla yeterli, maksimum teknolojisi olan bir kart, macera aramaya gerek yok. Eski masaüstümde'de 4060 vardı, güncel laptopumda da var.

O fiyat için çok iyi bir performans ürünü olduğu için önermiştim.

Ben mi araştırayım sen mi? Güldürme beni.

Eki Görüntüle 2339029

Single-Core performansında görüyorsunuz.

Eki Görüntüle 2339030

Saf güç olarak neredeyse eşitler teknolojiler işin içine dahil değil.

Ek olarak attığınız 3070 model laptop eski kasa Nitro olduğundan daha fazla ısınacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AMD her zaman Intel'den düşük watt değerlerinde önde olmuştur ve bu da laptopun bataryasının süresini uzatır.

5.54. dakikaya gidip bakabilirsin. Şu ana kadar çevremdeki insanların aldığı laptopları incelediğimde verdiği değerler adamın kanalındaki laptop incelemelerindeki değerler ile ya çok yakın ya da aynı.

FPS farkının birçok etkeni olur. Watt kısıtlaması, sıcaklıklar, ekran kartlarının watt farkı gibi gibi.
Karşılaştırmaya teknolojiler dahil değil. 3070 Ti 4060'dan daha sıcak çalışan bir kart bu arada.

Eşit şartlarda karşılaştırma yapan yerlerden bilgi almaya özen gösterin.

1730117624724.png

1730117631907.png

Daha da bir şey demiyorum ister inanırsın ister kendini kandırmaya devam edersin.

FPS farkının birçok etkeni olur. Watt kısıtlaması, sıcaklıklar, ekran kartlarının watt farkı gibi gibi.
Karşılaştırmaya teknolojiler dahil değil. 3070 Ti 4060'dan daha sıcak çalışan bir kart bu arada.

Eşit şartlarda karşılaştırma yapan yerlerden bilgi almaya özen gösterin.

Eki Görüntüle 2339042

Eki Görüntüle 2339043

Daha da bir şey demiyorum ister inanırsın ister kendini kandırmaya devam edersin.

Üstat seninle tartışmaya girmeyeceğim daha fazla tercih meselesi zaten en başta da dedimki teknoloji farkı olmadan kas gücünde 3070 Ti 150W 4070 140W'a eşit diye o yüzden sen böyle olduğunu düşün. Zaten de illaki 3070 Ti alın demiyorum. Sadece o fiyata alınabilecek ve o performansı verebilecek başka laptop yok diye attım.

Eğer ekranı benim daha önemli ise ve bana 4060 yeter diyorsan TUF serisi bakabilirsin ekranı çok daha iyi oranlar sunuyor ve soğutma olarak ort. Aynı seviyedeler.

TUF serisinden hangi modeli önerirsiniz mağazada F15 inceledim fakat yanındaki Nitro 5'in ekranı daha iyiydi.

Bu modeli önerebilirim. Ekran olarak uzaktan bakınca değil de ekranın oranlarına bakarak daha iyi ekranı var demiştim.

Burada 4050 modeli var ama Acer'ın sitesi üzerinden kıyaslama yaptığımda ekran kartları ve işlemciler hariç bir farklılık göremedim.

Bu modeli önerebilirim. Ekran olarak uzaktan bakınca değil de ekranın oranlarına bakarak daha iyi ekranı var demiştim.

Fiyatını hak etmiyor aynı donanıma sahip laptop 34K ya bulunuyor. iGPU yok pil ömrü çok düşüktür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı