Acer Nitro 5 an 515-54 network optimizer LAN sürücüsünün içinde mi?

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Merhaba. Acer laptopumda format atmadan önce 4 tane Acer uygulaması vardı. Bunlar: Acer Nitro sense, Acer Care Center, Acer Quick Access ve Acer network optimizer idi. Ve formattan sonra ilk 3 uygulamayı indirebildim ama network optimizeri indiremedim. İnsanlar LAN sürücüsünün içinde olduğunu söylüyor. Sizce o LAN sürücüsünü yüklemeli miyim? En güncel sürümü o gibi duruyor. Sisteme bir zararı olur mu sürücüyü indirmemin? Yanlış sürücüyü indirirsem ne olur?
Kaynak:Acer Network Optimizer Software
Sanırım o laptop farklı ama bilmiyorum.

Merhaba. Acer laptopumda format atmadan önce 4 tane Acer uygulaması vardı. Bunlar: Acer Nitro sense, Acer Care Center, Acer Quick Access ve Acer network optimizer idi. Ve formattan sonra ilk 3 uygulamayı indirebildim ama network optimizeri indiremedim. İnsanlar LAN sürücüsünün içinde olduğunu söylüyor. Sizce o LAN sürücüsünü yüklemeli miyim? En güncel sürümü o gibi duruyor. Sisteme bir zararı olur mu sürücüyü indirmemin? Yanlış sürücüyü indirirsem ne olur?

Sana bir problem yaratmıyorsa o uygulamayı indirmene gerek yok. Zaten Realtek'in LAN driveri var.

Sana bir problem yaratmıyorsa o uygulamayı indirmene gerek yok. Zaten Realtek'in lan driveri var.

Zaten sorun çıkardı. Uygulamayı indirdim ama güvenli bir uygulama değil. Hem başlangıçta açılması kapanmıyor, hem de ilk indirdiğimde başlangıca yeni bir uygulama geldi ama sonra hemen gitti. Köküne kadar sildim. Eğer arayan arkadaşlar varsa önermiyorum. Hem yayıncının da güvenilir olmadığı yazıyor açarken. Ve yönetici izni de istiyor.

Merak etme bende sıfır Nitro 5 aldım içinde hiçbir şey yoktu Windows dahil her şeyini ben kurdum o dediğin programlarda dahil ama networkü sonra sildim yüklemek istiyorsan Acer web sitesinden hangi modeli kulanıyorsan şeç yükle ama modelini doğru girmelisin gayet güvenilir Acer web sitesi merak etme hatta ben BIOS oradan günceledim sadece modelini doğru girmelisin bol şans

Merak etme bende sıfır Nitro 5 aldım içinde hiçbir şey yoktu Windows dahil her şeyini ben kurdum o dediğin programlarda dahil ama networkü sonra sildim yüklemek istiyorsan Acer web sitesinden hangi modeli kulanıyorsan şeç yükle ama modelini doğru girmelisin gayet güvenilir Acer web sitesi merak etme hatta ben BIOS oradan günceledim sadece modelini doğru girmelisin bol şans.

Çok da mühim bir şey değil. Zaten pek te güven vermedi bana. Ha bu arada indirmek isteyenler için, Acer network optimizer LAN Mobility sürücülerinin içinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı