Çözüldü Acer Nitro 5 AN415-45 laptopta Wi-Fi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetsumer

Femtopat
Daha fazla  
Dün aldigim Acer Nitro 5 AN415-45 FreeDOS cihaza Windows 11 kurdum ama Wi-Fi ne ayarlarda ne çubukta görünmüyor. Ethernet ile bağlamayı deniyorum yuva yarı kapaklı gibi, bir türlü oturmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi onu da denedim ama forumda birisi telefonu bağlayıp İnternet paylaşıp Windows Update'den yapmis telden nasıl İnternet paylaşacağım onu biliyor musunuz hocam
Hocam telden internet paylaşmak için cihazda wifi çalışıyor olması lazım kablolu nasıl paylaşılır var mı öyle bir yol orasınıda bilmiyorum açıkçası. Siz ethernet bağlayamıyor musunuz cihaza?

Hocam saatlerce uğraştım ama lanet cihazın Ethernet yuvası yarı kapaklı oturmuyor bir türlü, onu otururtsam modeme tam oturmuyor parmaklarım parçalandı

Hocam saatlerce uğraştım ama lanet cihazın Ethernet yuvası yarı kapaklı oturmuyor bir türlü, onu otururtsam modeme tam oturmuyor parmaklarım parçalandı
Hocam cihazada dikkat edin kalıcı hasar vermeyin ama çok zor bir durum değil ben sorunu bu şekilde çözmüştüm çünkü ve gayet basit olmuştu.

Olan bu hocam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220927-151602_Chrome.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 47
  • 16642817004987634743156924311765.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 50

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…