Acer Nitro 5 AN515-44 cihaz ekranda piksel piksel renkler çıktı

reinascylla

Femtopat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, dün Acer Nitro 5 AN515-44 aldım. FreeDOS olarak geldi. Windows vs. kurdum. Driverları güncelledim sonra ekran kartı ile ilgili driverlara geldiğimde kurduğumda Windows sürümünüz ile uyumlu değil diyordu. Windows'u güncelledim. Onu da çok zor güncelledim. En son güncellemeyi bulamıyordu. Windows'a format attım, sonra güncelledi kendi kendine. Sonra driverı indirdim yine aynı hatayı verdi. Sonra NVIDIA'nın programını indirdim. GeForce programını otomatik kurdu sürücüyü. Program sonra bazen tam video açtığımda bilgisayar tamamıyla donup kilitleniyor. Görev yöneticisi vs. açılmıyor. Kapatıp açıyordum düzeliyordu. Sonra bunun çözümünü ararken fotoğraf olarak eklediğim görseldeki renkli şekiller çıktı ama tam videoyu açtıktan sonra oldu kapatıp açtım cihazı düzeldi. Buradaki problem nedir? Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Zaten driver aşamasında birçok sorunla karşılaştım, donanımsal olsaydı oyun oynayamazdım diye düşünüyorum. Hatanın ne olduğunu bilmediğim için internette net bir çözüm bulamadım. Renkler PC'yi kapatıp açınca düzeldi, ama hala sorun var. Donma sorunu vs. driverları tam kurmadan önce 5 saniyede açılan PC ekran kartı drıverları dahil hepsini kurduktan sonra 30 40 saniyede açılmaya başladı. Ayrıca SSD var.

https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http://store.donanimhaber.com/62/d6/d9/62d6d988dd8d7879fc4dbf8fb1eccc29.png&t=0&width=480&text=1
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörde sorun olduğunu sanmıyorum. Sürücü hatası olabilir.

DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırın. Dahiliyi de hariciyi de kaldırın. Ardından resmi siteden tekrar yükleyin sürücüleri.
 
Monitörde sorun olduğunu sanmıyorum. Sürücü hatası olabilir.

DDU ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırın. Dahiliyi de hariciyi de kaldırın. Ardından resmi siteden tekrar yükleyin sürücüleri.
Dediğinizi dün gece yaptım ve dünden beri herhangi bir sorunla karşılaşmadım ayrıca ne hikmetse ssd problemi de çözüldü teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı