Acer Nitro 5 AN515-44 video izlerken 65 derecede çalışıyor

Hurma Adam

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sene başında belirttiğim cihazı aldım. Şu an bulunduğum şehirde sıcaklık 41 derecelerde geziyor. Bilgisayarın soğutma performansı çok iyiydi oyunlarda vs 70 dereceleri görmüyordu bile ama şu an YouTube'da video izlerken anlık olarak 60-65 derecelere çıktığını görüyorum ve coolboostu çok fazla kullanıyor bu yüzden (yaz tatilinde idim 1 aydır kullanmıyordum cihazı henüz oyunlarda test etme şansım olmadı. Şu an cihazı kapağı kapalı konumda harici monitör ile kullanıyorum bunun etkisi var mıdır? Ve sizce değerleri şu an için normal midir? Garantiye termal macun yenilemek için göndermek istemiyorum açıkçası garantisi de umurumda değil zaten aldıktan sonra RAM ve SSD takviyesi yapmıştım garantisi bozulmuştur bile sizce macunları yenilemeli miyim?

Merhaba arkadaşlar, sene başında belirttiğim cihazı aldım. Şu an bulunduğum şehirde sıcaklık 41 derecelerde geziyor. Bilgisayarın soğutma performansı çok iyiydi oyunlarda vs 70 dereceleri görmüyordu bile ama şu an YouTube'da video izlerken anlık olarak 60-65 derecelere çıktığını görüyorum ve coolboostu çok fazla kullanıyor bu yüzden (yaz tatilinde idim 1 aydır kullanmıyordum cihazı henüz oyunlarda test etme şansım olmadı. Şu an cihazı kapağı kapalı konumda harici monitör ile kullanıyorum bunun etkisi var mıdır? Ve sizce değerleri şu an için normal midir? Garantiye termal macun yenilemek için göndermek istemiyorum açıkçası garantisi de umurumda değil zaten aldıktan sonra RAM ve SSD takviyesi yapmıştım garantisi bozulmuştur bile sizce macunları yenilemeli miyim?

60-65 derece sıkıntı değil ama oyunlarda 80'i görebilirsin.
Macunu yenilersen güzel olur ama.

bayramdan sonraya macun yenileyeyim o zaman tavsiye ettiğiniz bir macun var mıdır ? bilgisayarcıda yaptırıyorum bu tarz işlemleri tanıdığım bir yer onların süreceği macun yeterlimidir yoksa kendim alıp mı götüreyim ?
60-65 derece sıkıntı değil ama oyunlarda 80'i görebilirsin.
Macunu yenilersen güzel olur ama.
sıkıntı yaratırmı peki 83 leri gördüm valorant oynarken ? sanırım bayramdan sonra yapacağım temizliği o zamana kadar idare eder mi yoksa oyun oynamamalımıyım ?

Son düzenleme:
Bayramdan sonraya macun yenileyeyim o zaman tavsiye ettiğiniz bir macun var mıdır? Bilgisayarcıda yaptırıyorum bu tarz işlemleri tanıdığım bir yer onların süreceği macun yeterli midir yoksa kendim alıp mı götüreyim?

Sıkıntı yaratır mı peki 83leri gördüm Valorant oynarken? Sanırım bayramdan sonra yapacağım temizliği o zamana kadar idare eder mi yoksa oyun oynamamalı mıyım?

Sıkıntı olmaz laptop fanı alın. 60'a düşer oyun oynarken.

Ekran kartınız ve işlemciniz tozlarla boğuşuyor olabilir içini açıp baktınız mı?

Hayır ama katılıyorum bu dediğinize, 1 aydır kapı pencere açık odada bekliyordu hiç çalışmadan. Yarın içini açacağım bilgisayarcım elindeki termal macunun pek iyi olmadığını söyledi alabiliyorsan sen al getir dedi şu an Vatan'dan stok bakıyorum :D

Hayır ama katılıyorum bu dediğinize, 1 aydır kapı pencere açık odada bekliyordu hiç çalışmadan. Yarın içini açacağım bilgisayarcım elindeki termal macunun pek iyi olmadığını söyledi alabiliyorsan sen al getir dedi şu an Vatan'dan stok bakıyorum :D

Açarken bir böcek spreyi alın örümcek çıkabilir. Tozdan dolayıdır bu arada büyük ihtimalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı