Acer Nitro 5 AN515-46 vs Acer Nitro 5 AN515-58

İkisi de 150W ve MUX Switch bulunduruyor. Arada 4 bin civarı fiyat farkı olması lazım o farka 12700H değmez.
fiyat farki benim icin sorun degil hangisi daha saglam performans verir hocam bu alicagim ilk ve son pc olucak i7 mi amd mi hangisi daha uzun goturur ve daha az isindirir

Anladım sag olun o zaman i7'li olan daha guvenli ve mantikli bu AMD'li hali galiba daha yeni cikmis o fark eder mi hocam?

Kanka bana sorarsan iki işlemci arasında çok fark yok, sadece arkadaşın dediği gibi i7 biraz daha güçlü bence aradaki 2600 TL'lik fiyat farkına değmez.

Anladim hocam kac FPS'lik bir fark olur bir de AMD'li olan 17.3 Intel olan 15.6 AMD'li daha mantikli galiba bir de sonradan islemciyi degistirebiliyor muyuz?

İşlemciyi degistiremezsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka bana sorarsan iki işlemci arasında çok fark yok, sadece arkadaşın dediği gibi i7 biraz daha güçlü bence aradaki 2600 TL'lik fiyat farkına değmez.
anladim hocam amdli olan 17.3 boyutunda bide diger ozellikleri hizi falan daha iyi galiba amdli olani secmem daha mantikli mi olur o zaman

Anladim hocam AMD'li olan 17.3 boyutunda bir de diger ozellikleri hizi falan daha iyi galiba AMD'li olani secmem daha mantikli mi olur o zama.

Hocam bu arada ilk fotoğraftaki 16 GB RAM'li AMD işlemcili laptop herhalde satıştan kaldırılmış. Ben ürünle ilgili fiyat bilgisi bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…