@PyXs , benim geçen hafta verdiğim sipariş dün geldi. İşlemci ve ekran kartı boyutlarına göre kesip yerleştirdim üstüne. Daha önce MX-4 kullanıyordum ve aynı şekilde benim de fazla bir şikayetim yoktu. Fakat biraz da macera aradığım için olabilir denemek istedim.
Öncelikle şunu belirteyim, ısı iletkenliği kağıt üzerinde çok yüksek yazmasına rağmen kesinlikle termal macunlardan daha iyi değil, eş değer diyebiliriz. Termal macun ve padi karşılaştıracak olursak Cinebench gibi testlerde işlemci sıcaklıkları macunun ilk zamanlarına göre daha yüksek, fakat 1 aylık macuna göre 3-4 derecelik azalma var diyebilirim.
İşlemciden ziyade ekran kartında daha çok faydasını gördüm. Macuna göre daha soğuk tutuyor. Genellikle fazla oyun oynamam fakat ETS2 ve GTA5'te macunun verdiği değerleri hemen hemen yakalıyor.
Uzun süreli kullanım daha önemli fakat benim izlenimlerim bunlar oldu. Pad çok hassas ve kesim yaparken bıçağın ucunu yaklaştırsanız kendini yırtmak için can atıyor; çok dikkatli olunmalı, yoksa ziyan olabilir. Ben 32x32 boyutlarında almıştım, yarısı arttı diyebilirim. Umarım bizi macun değiştirme işinden kurtarır.