Çözüldü Acer Nitro 5 AN515-55 LoL düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ulasovv

Centipat
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar arkadaşlar, bu bilgisarayı alalı yaklaşık 7-8 gün oldu ve bu süreçte sürekli FPS'leri deneyimledim. Fakat şöyle bir sorun var ki bu değerler FPS testlerindeki değerlerin neredeyse yarısı (örneğin: CS:GO 240-210 arası alacakken 140 civarı alıyorum bütün özellikler yüksekte iken. (V-Sync Kapalı) Driverleri tek tek elimle garanti olsun diye Acer'in sitesinden yükledim. Benim gibi bu sorunu yaşayan birkaç arkadaş daha olmuş @çokdüşünenbiri bir bakarsan sevinirim. @çokdüşünenbiri
Sistem özelliklerim
i7-10750H Intel
GTX1660 Ti (Max-Q değil)
512 GB M.2 SSD
16x1 GB RAM (Sorunun Single RAM olduğu söylenir ancak kafamı karıştıran sadece bu sorun Acer'da mı var? Yani diğer markaların Single RAM olması perfomansı düşürmüyor mu?) Üründe donanımsal bir sorun olması gibi bir durum var mı aşırı moralim bozuldu. Tek çözüm Dual Channel RAM yapmak mı?
LoL gibi oyunlarda bile 140 150 FPS almak can sıkıcı lütfen yardımcı olursanız sevinirim. @Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de çok teşekkür ederim hocam bir nebze olsa rahatlattınız beni anladığım kadarıyla tamamen Single Channel RAM'den kaynaklı bir sorun?(Son kez emin olmak için soruyorum :D)
Evet hocam, önceden açılmıştı böyle konular. Dual Channel ile düzeldiklerinden bahsetmişlerdi daha sonra.
 
Hocam kalite olarak iyi yani dimi bence de (ancak) sizi üzmez diyince kafam bir karıştı. Bu arada tabii ki çözüm yaparım.
Güzel hocam Nitro serisi, memnun kalmama ihtimaliniz yok diyeyim. Bataryası pek iyi değil diye biliyorum tek, soğutması çok iyi, performansı iyi. Güzel bir laptop.
 
Güzel hocam Nitro serisi, memnun kalmama ihtimaliniz yok diyeyim. Bataryası pek iyi değil diye biliyorum tek, soğutması çok iyi, performansı iyi. Güzel bir laptop.

Evet evet batarya konusunda biraz rakiplerine göre geride ancak çok problem değil ofis işleri dışında. En azından pişmanlık hissiyatımı giderdim diyelim :) Tekrardan çok teşekkürler hocam.
 
Hocam peki bu kasayı açma durumu garantiyi bozuyor ya, benim vidaların üzerinde dış taraftan bir etiket vs. bulunmuyor bunu nasıl fark ediyorlar kendim montaj yapma gibi şansım yok mu? Kargodan çekiniyorum açıkçası başına birşey gelir diye.
Ben kendim taktım RAM'lerimi bozulmadı garantisi. Acer Predator kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı