Acer Nitro 5 AN515-55 ses seviyesi 24'ü geçince sağ taraftan gelen cızırtı sesi

yusuf106621

Decapat
Katılım
16 Kasım 2021
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar üzerindeki ses seviyesi 24'ü geçtikten sonra sağ taraftan cızırtı geliyor bir şey çalmasa bile cızırtı kesilmiyor. Son günlerde ortaya çıktığını düşünüyorum daha önce fark etmemiştim ya da bu kadar yüksek değildi cızırtı ama şu an rahatsız edecek seviyeye geldi. Şikayetvar da okuduğum kadarıyla kimse teknik servisten memnun değil. Kendim çözmeyi tercih ediyorum çözemezsem en son ihtimal garantiye yollayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlör patlamış olabilir. Genelde bozulduğunda cızırtılı ses yaparlar. Fakat neden hiç bir şey çalmadığında cızırtı sesi geliyor onu anlamadım. Senin yapabileceğin ses yazılımını yüklemediysen, bunu indirip yüklemek veya yeni sürüme güncellemek. Eğer yanlışlıkla ses ayarlarından mikrofonu dinlemeyi falan açtıysan onun sesi de geliyor olabilir. Denetim masası - ses - kayıt - mikrofona sağ tıkla özelliklere gir. Dinle bölümünde, bu aygıtı dinle işaretliyse işareti kaldır.
 
O ayar kapalı şu an cızırtı kesilmiş durumda sanırım ara ara geliyor sanırım ondan fark etmemiş olabilirim. Ses yazılımı derken neden bahsediyorsun Microsoft Store'dan DTS programını indirdim bilgisayarın üstündeki kağıtta dtsx Ultra yazıyor. Sağ alttaki ses barına sağ tıkladığımda uzamsal ses olarak onu seçtim şu an ses yok.
 

Geri
Yukarı