Acer Nitro 5 AN515-55 vs HP Pavilion 15-EC1013NT

Bütçe
12000
Arada uçurum malzeme kalitesi ve ömrü var. Acer malzeme kalitesi olarak diplerde bir markadır.
HP'nin tüm ürünleri taş gibidir, babanız vur kır parçala şeklinde tepe tepe HP'yi kullanabilir. 32 GB RAM de zaten render almayacaksa gereksiz. HP alın derim 600 lira da cebinizde kalır.

Arada uçurum malzeme kalitesi ve ömrü var. Acer malzeme kalitesi olarak diplerde bir markadır.
HP'nin tüm ürünleri taş gibidir, babanız vur kır parçala şeklinde tepe tepe HP'yi kullanabilir. 32 GB RAM de zaten render almayacaksa gereksiz. HP alın derim 600 lira da cebinizde kalır.
Kesinlikle hp mükemmel bir bilgisayar kışın doğalgaz faturanız mı fazla geliyor açın pc yi ısınsın. Müşteri hizmetlerine benim bilgisayarım çok ısınıyor diye söyleyin hemen mükemmel çözüm olan windows güncellemelerini yapın diye cevap alın hp için taş az kalır kaya gibi bilgisayar.

Dosya Ekleri

• hh.jpg
    hh.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
gayret serin çalışıyor bu videoya göre

Kesinlikle hp mükemmel bir bilgisayar kışın doğalgaz faturanız mı fazla geliyor açın pc yi ısınsın. Müşteri hizmetlerine benim bilgisayarım çok ısınıyor diye söyleyin hemen mükemmel çözüm olan windows güncellemelerini yapın diye cevap alın hp için taş az kalır kaya gibi bilgisayar.
Ne yapsam bilemedim biriniz çok ısınıyor derken biriniz HP iyidir diyor.
Bu bütçede başka ne alınabilir acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı