A algorithm Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 16GB Ram Intel i5-11300H NVIDIA GeForce GTX 1650 Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, termal macunumu 3 yıldır yenilemedim. Bilgisayarım laptop Acer Nitro 5 AN515-56 modeli oyuncu bilgisayarıdır. İşlemcim i5-11300H. Bilgisayarıma uygun F/P termal macun önerileriniz nelerdir?
Merhaba arkadaşlar, termal macunumu 3 yıldır yenilemedim. Bilgisayarım laptop Acer Nitro 5 AN515-56 modeli oyuncu bilgisayarıdır. İşlemcim i5-11300H. Bilgisayarıma uygun F/P termal macun önerileriniz nelerdir?
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #2 algorithm dedi: Merhaba arkadaşlar, termal macunumu 3 yıldır yenilemedim. Bilgisayarım laptop Acer Nitro 5 AN515-56 modeli oyuncu bilgisayarıdır. İşlemcim i5-11300H. Bilgisayarıma uygun F/P termal macun önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... TF7 alın geçin geçerim diğerlerine bakmaya gerek yok Thermalright TF7 2g Termal Macun
algorithm dedi: Merhaba arkadaşlar, termal macunumu 3 yıldır yenilemedim. Bilgisayarım laptop Acer Nitro 5 AN515-56 modeli oyuncu bilgisayarıdır. İşlemcim i5-11300H. Bilgisayarıma uygun F/P termal macun önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... TF7 alın geçin geçerim diğerlerine bakmaya gerek yok Thermalright TF7 2g Termal Macun
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.867 Çözümler 6 17 Ağustos 2025 #3 Ben genelde termal macun olarak GD900 kullanıyorum, dandik macunların termal iletkenliği 0.8 civarıyken bununki 4.8 falan.
Ben genelde termal macun olarak GD900 kullanıyorum, dandik macunların termal iletkenliği 0.8 civarıyken bununki 4.8 falan.
A algorithm Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 16GB Ram Intel i5-11300H NVIDIA GeForce GTX 1650 Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #4 DarkDeler dedi: TF7 alın geçin geçerim diğerlerine bakmaya gerek yok Thermalright TF7 2g Termal Macun Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim. TF7 yaymakla uğraşmayın nokta veya X şeklinde sürüp bırakın diyorlar siz uyguladıysanız bu şekilde mi uyguladınız?
DarkDeler dedi: TF7 alın geçin geçerim diğerlerine bakmaya gerek yok Thermalright TF7 2g Termal Macun Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkür ederim. TF7 yaymakla uğraşmayın nokta veya X şeklinde sürüp bırakın diyorlar siz uyguladıysanız bu şekilde mi uyguladınız?
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #5 algorithm dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim. TF7 yaymakla uğraşmayın nokta veya X şeklinde sürüp bırakın diyorlar siz uyguladıysanız bu şekilde mi uyguladınız? Genişletmek için tıkla... Nokta biraksaniz yeter eğer büyükse CPU GPU X yapabilirsiniz zaten yayilmaz kivami yoğun.
algorithm dedi: Önerileriniz için teşekkür ederim. TF7 yaymakla uğraşmayın nokta veya X şeklinde sürüp bırakın diyorlar siz uyguladıysanız bu şekilde mi uyguladınız? Genişletmek için tıkla... Nokta biraksaniz yeter eğer büyükse CPU GPU X yapabilirsiniz zaten yayilmaz kivami yoğun.
A algorithm Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 16GB Ram Intel i5-11300H NVIDIA GeForce GTX 1650 Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #6 DarkDeler dedi: Nokta biraksaniz yeter zaten yayilmaz kivami yoğun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, birde sanırım Arctic MX-6 varmış. TF7 ile bunu kıyaslarsak sizce tf7 mi?
DarkDeler dedi: Nokta biraksaniz yeter zaten yayilmaz kivami yoğun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, birde sanırım Arctic MX-6 varmış. TF7 ile bunu kıyaslarsak sizce tf7 mi?
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #7 algorithm dedi: Teşekkürler, bir de sanırım Arctic MX-6 varmış. TF7 ile bunu kıyaslarsak sizce TF7 mi? Genişletmek için tıkla... TF7 MX-6 kuruyor.
algorithm dedi: Teşekkürler, bir de sanırım Arctic MX-6 varmış. TF7 ile bunu kıyaslarsak sizce TF7 mi? Genişletmek için tıkla... TF7 MX-6 kuruyor.
A algorithm Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 16GB Ram Intel i5-11300H NVIDIA GeForce GTX 1650 Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #8 Daha önce hiç termal macun sürmedim. Termal macun sürerken önereceğiniz şeyler var mı? Ve tüpün hepsini mi boşaltmalıyım?
Daha önce hiç termal macun sürmedim. Termal macun sürerken önereceğiniz şeyler var mı? Ve tüpün hepsini mi boşaltmalıyım?
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 17 Ağustos 2025 #9 algorithm dedi: Daha önce hiç termal macun sürmedim. Termal macun sürerken önereceğiniz şeyler var mı? Ve tüpün hepsini mi boşaltmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır küçükse laptoplarda öyle olur nohut büyüklüğünde bırak CPU ve GPU'ya sonra kapat soğutma blogunu yapman gereken başka bir şey yok.
algorithm dedi: Daha önce hiç termal macun sürmedim. Termal macun sürerken önereceğiniz şeyler var mı? Ve tüpün hepsini mi boşaltmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır küçükse laptoplarda öyle olur nohut büyüklüğünde bırak CPU ve GPU'ya sonra kapat soğutma blogunu yapman gereken başka bir şey yok.