Acer Nitro 5 AN515-57 için RAM yükseltmesi önerisi

Lightningg7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
Selam arkadaşlar, ben bu bilgisayarı kullanıyorum ve yazın 8 GB RAM daha alıp 8+8 16 GB Dual channel yapıp performansımı yükseltmek istiyorum fakat hangi RAM modelini alacağımı bilmiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz? Bir de RAM'i kendim takmak istiyorum, bunun hakkında nasıl yapılıyor onu da anlatırsanız sevinirim. Bir de RAM bilgilerimi paylaşayım, şimdiden teşekkürler.

1685471776004.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu doğru değil mi laptop ile uyumlu ayrıca bu RAM'i ikinci el alsam sıkıntı yaşar mıyım bir de nasıl takacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim ege hocam.

Hocam bu doğru değil mi laptop ile uyumlu ayrıca bu RAM'i ikinci el alsam sıkıntı yaşar mıyım bir de nasıl takacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim ege hocam.

Micron çip çıkmış, attığım Crucial'da da Micron çip kullaniliyor. Aynı RAM'i ikinci el olarak da ucuza bulursanız alabilirsiniz. Elbette yardım ederim fakat neyde takıldınız? Zor bir işlemci değil.

Micron çip çıkmış, attığım Crucial'da da Micron çip kullaniliyor. Aynı RAM'i ikinci el olarak da ucuza bulursanız alabilirsiniz. Elbette yardım ederim fakat neyde takıldınız? Zor bir işlemci değil.

Hocam ben RAM takmayı bilmiyorum alınca yardımcı olursanız sevinirim hocam ayrıca RAM'in 2.el bulup atma şansınız var mı zahmet olacak ama çok rica etsem teşekkürler şimdiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı