RuthlesSxd
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Amazon'dan 9 taksitle Acer Nitro 5 AN515-58-50fk almayı düşünüyorum. Bütçe maksimum 25 bin TL. Bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?
Bence bu fiyata daha iyisini bulamazsiniz zaten 24-28k arasi RTX 4050 ekran kartlari oluyor genelde, bir de islemciniz diger fiyat laptoplara bakinca daha iyi. 25k bandinda Ryzen 5 7535HS oluyor genelde oda TUF modellerinde olur.
Bazi kullanicilar Acer tavsiye etmiyorlar goruntu camur gibi diyenlerde var, ama bence gonul rahatligiyla alabilirsiniz.
Merhaba. Amazon'dan 9 taksitle Acer Nitro 5 AN515-58-50fk almayı düşünüyorum. Bütçe maksimum 25 bin TL. Bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?
Ekran dışında güzel bir cihaz, 144 Hz Nitro'ların hemen hemen hepsi %45 NTSC ekranlı. O bütçede iyi bir ekran istiyorsanız TUF A15 FA507NU'lara bakın, onlar %100 sRGB. TUF'ta renkler Acer'a göre biraz daha canlı olacaktır. Bir de kesinlikle 8 GB RAM eklemesi yapın, oyunlara 8 GB RAM yetmiyor artık.Merhaba. Amazon'dan 9 taksitle Acer Nitro 5 AN515-58-50fk almayı düşünüyorum. Bütçe maksimum 25 bin TL. Bu fiyat bandında başka öneriniz var mı?
Ekran kartı kaç watt acaba.
Var kardeşim cihazı 1 ay önce aldım makina gibi. Ekran renkleri ise gayet ideal geldi. Bende 12 taksit ile almıştım. Cihaz geldikten sonra ram almanı tavsiyeni ederim. Ben 16 gb 2 tane çektim.Peki MUX switch olup olmadığı biliyor musunuz internette bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.