Bence bu fiyata daha iyisini bulamazsiniz zaten 24-28k arasi RTX 4050 ekran kartlari oluyor genelde, bir de islemciniz diger fiyat laptoplara bakinca daha iyi. 25k bandinda Ryzen 5 7535HS oluyor genelde oda TUF modellerinde olur.
Bazi kullanicilar Acer tavsiye etmiyorlar goruntu camur gibi diyenlerde var, ama bence gonul rahatligiyla alabilirsiniz.
Bence bu fiyata daha iyisini bulamazsiniz zaten 24-28k arasi RTX 4050 ekran kartlari oluyor genelde, bir de islemciniz diger fiyat laptoplara bakinca daha iyi. 25k bandinda Ryzen 5 7535HS oluyor genelde oda TUF modellerinde olur.
Bazi kullanicilar Acer tavsiye etmiyorlar goruntu camur gibi diyenlerde var, ama bence gonul rahatligiyla alabilirsiniz.
Ekran dışında güzel bir cihaz, 144 Hz Nitro'ların hemen hemen hepsi %45 NTSC ekranlı. O bütçede iyi bir ekran istiyorsanız TUF A15 FA507NU'lara bakın, onlar %100 sRGB. TUF'ta renkler Acer'a göre biraz daha canlı olacaktır. Bir de kesinlikle 8 GB RAM eklemesi yapın, oyunlara 8 GB RAM yetmiyor artık.
Var kardeşim cihazı 1 ay önce aldım makina gibi. Ekran renkleri ise gayet ideal geldi. Bende 12 taksit ile almıştım. Cihaz geldikten sonra ram almanı tavsiyeni ederim. Ben 16 gb 2 tane çektim.