Acer Nitro 5 AN515-58-57pt laptop RAM yükseltmeyi servis yapar mı?

GhostProtectorTr

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
512 GB
Merhaba dostlar, dün Acer Nitro 5 AN515-58-57pt modelini satın aldım, ama cihazda 8 GB RAM var. Zaten sonradan yükseltirim diye aldım ama şöyle bir durum var acaba Giresun şubesindeki teknik servis bu işlemi yapabiliyor mu? Yoksa illa İstanbul'dakine mi gitmek gerekiyor? Veya ben kendim takarsam garanti. Dışında kalıyor mu? Bildiğim kadarıyla SSD takmak garantiden çıkarmıyor, yine bu konuda da bilgi verirseniz sevinirimç

Hocam teknik servisle bence uğraşmayın bende zamanında ASUS TUF Gaming'in RAM'ını kendim yükseltmiştim. Daha sonrasında garantiye yolladığımda sorun olmamıştı. RAM'ı sipariş edip kendiniz izleyerek takabilirsiniz çok basit bir işlem.

Merhaba dostlar, dün Acer Nitro 5 AN515-58-57pt modelini satın aldım, ama cihazda 8 GB RAM var. Zaten sonradan yükseltirim diye aldım ama şöyle bir durum var acaba Giresun şubesindeki teknik servis bu işlemi yapabiliyor mu? Yoksa illa İstanbul'dakine mi gitmek gerekiyor? Veya ben kendim takarsam garanti. Dışında kalıyor mu? Bildiğim kadarıyla SSD takmak garantiden çıkarmıyor, yine bu konuda da bilgi verirseniz sevinirimç
Kaça aldın?
1686654963701.png
pembe yazılı kısımı okuyabilirsin.
Monster notebook garantisi bozulmaz diyor.
Acer'in sitesine girip bakabilir.
İşini tamamen garantiye almak istersen acer'e ticket atabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı