Acer Nitro 5 AN515-58-7687 alınır mı?

• Konuyu başlatan zF0X
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 493

zF0X

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Laptop almayı düşünüyorum fakat karar veremiyorum. Maximum 37-38k bandında hem 3D tasarım hem de oyun oynayabileceğim bir bilgisayar arıyorum. Çizgi film ve animasyon okuyorum o yüzden daha çok 3D programlar ve render süresi benim için daha önemli. Oyun olarak genelde FromSoftware oyunları, CS2 ve Valorant oynuyorum çok üst düzey oyunlar oynamıyorum.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85X799P?tag=akakceprime-21&th=1
Bu laptop benim için mantıklı mı yoksa bu fiyat bandında daha iyisi var mı?
RAM 8 GB fakat bu laptopu sipariş edersem yanına geçici bir süreliğine idare etsin diye bir adet daha 8 GB RAM sipariş edeceğim. İleride ya 2x16 ya da 2x32 RAM takacağım. Kullananlar varsa kronik sorunları nedir? Herhangi bir problem çıkartır mı bana? Fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.
İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, fiyatı oldukça uygun. Aldıktan sonra işlemciyi 55W'a limitleyin ki fanlar çok sesli çalışmasın. Ayrıca 16 ile 32 GB arasında kaldıysanız 24 GB RAM kullanabilirsiniz.

Alınır, fiyatı oldukça uygun. Aldıktan sonra işlemciyi 55W'a limitleyin ki fanlar çok sesli çalışmasın. Ayrıca 16 ile 32 GB arasında kaldıysanız 24 GB RAM kullanabilirsiniz.
yanında 8 gb ram olarak ne alabilirim ramların aynı olması önemli diye biliyorum

işlemciyi 55W ile sınırlarsam performans olarak bir düşüş yaşamaz mıyım? Birde işlemci Wattını biostan mı düşürmemiz gerekiyor yoksa acerin uygulaması ile yapabiliyor muyuz ? uygulama ile yapabiliyorsak mantıklı fakat her seferinde watt düşürmek için biosa girmem gerekiyor ise mantıksız sesli çalışmasına okeyim. Ram konusunda da tüm parayı laptopa gömeceğim için geçici bir süreliğine yanına 8 alırım demiştim kasım indirimlerinde de 2x16 2x32 denk gelirse alırım diye düşünmüştüm. ram işi biraz laptopu aldıktan sonraya kalıcak yani

yanında 8 gb ram olarak ne alabilirim ramların aynı olması önemli diye biliyorum
laptopla kullanılan ram 8gb ddr5 4800mhz. bu özelliklere sahip bir ram alabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı