Acer Nitro 5 AN515-58-7687 laptopta internet hızı düşük

ahmetturambar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, siteye yeni kayıt yaptım o yüzden yanlış başlık altında yazıyorsam bunları yeniliğime vurursanız sevinirim. Yaklaşık ekim aylarında Acer Nitro 5 AN515-58-7687 modelini satın aldım. Fakat aldığım zamandan beri bazen internet iyi çalışıyor bazen ise hiç düzgün çalışmıyor. Masaüstünde 600mbp internet hızı alırken laptopta 80'i aşmıyor bu değer. Ne denersem deneyeyim hiçbir problemi olmadı. Son çare olarak garantiye göndermeyi planlıyorum fakat göndermeden buraya da yazmak istedim. Yardımcı olabilecek birileri varsa yazarsa çok sevinirim.

Modemınızden kaynaklı olabılır masaustunde yuksek hız almanız muhtmelen bilgisayarın internete kabloyla baglı oldugundan kaynaklıdır laptopu da internete kabloyla baglayıp hız testı yapabılırmsınız eger duzelen bir şey olmazsa Acer musterı hızmetlerını aramayı unutmayın.

Speedtest üzerinde hız saati takıla takıla mı ölçüyor? Eğer böyleyse ethernet driverini tekrar üstüne kurmayı deneyin.

Modeminiz 2.4 ghz kanalından yayın yapıyor ise bu değerler mümkün eğer 5 ghz(Yakın olmak kaydıyla) wifi 6 alırsanız bu değerlere ulaşabilirsiniz. Wan üzerinden bir wifi router da işinizi görecektir.

in
Modemınızden kaynaklı olabılır masaustunde yuksek hız almanız muhtmelen bilgisayarın internete kabloyla baglı oldugundan kaynaklıdır laptopu da internete kabloyla baglayıp hız testı yapabılırmsınız eger duzelen bir şey olmazsa Acer musterı hızmetlerını aramayı unutmayın.
internet kablosuyla 550 mbp aldı şimdi denedim. Modemi mi değiştirmem gerekiyor

in

internet kablosuyla 550 mbp aldı şimdi denedim. Modemi mi değiştirmem gerekiyor
hayır emın olmadan once telefonunuzu kablosuz sekılde ınternete baglayıp oradan hız testı yapın yavaş gelırse modemden hızlı gelırse laptopun antenınden kaynaklıdır sonucu paylaşırsan sevınırım @ahmetturambar

Speedtest üzerinde hız saati takıla takıla mı ölçüyor? Eğer böyleyse ethernet driverini tekrar üstüne kurmayı deneyin.
pek anlayamadım fakat takılma durumu olmuyor speedtestte

hayır emın olmadan once telefonunuzu kablosuz sekılde ınternete baglayıp oradan hız testı yapın yavaş gelırse modemden hızlı gelırse laptopun antenınden kaynaklıdır sonucu paylaşırsan sevınırım
telefondan da 40mbp civarı geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı