Acer Nitro 5 AN515-58-79yk alınır mı?

@Artoria Pendragon
Hocam bu modelde ekranın kaç ms olduğunu biliyor musunuz? Şu an bilgisayar yanımda olmadığı için kontrol edemedim. Merakta ettim. Biraz hazırcılık gibi oldu ama :)
Bazı sitelerde 3ms gibi bir şey gördüm. Doğru mudur?

25ms, 3ms doğru değil hocam.
 
Bu farkı nasıl ve ne gibi durumlarda hissedebilirim?

Ms değeri ekranın tepkime süresi bildiğiniz gibi, günlük kullanımdan tut her şey için geçerli. FPS oyunlarında hissedebilirsin ağırlıklı olarak.
 
Baktığımda asus rog veya bir lenovoda 3 mse kadar tepki süresi veriyor ama fiyat olarak 5 - 6 bin daha fazla alıyor. Bizde bunu illa ihtiyaç olacaksa ek monitör ile kapatıyoruz. O zaman bunu çok bir problem yapmaya gerek yok, anladığım kadarıyla her şey fiyatına oranla.
 
Baktığımda ASUS ROG veya bir Lenovo'da 3 mse kadar tepki süresi veriyor ama fiyat olarak 5 - 6 bin daha fazla alıyor. Bizde bunu illa ihtiyaç olacaksa ek monitör ile kapatıyoruz. O zaman bunu çok bir problem yapmaya gerek yok, anladığım kadarıyla her şey fiyatına oranla.

Evet, Lenovo'da da doğru düzgün bu değeri verebilen yok bu arada. ROG'lar verebiliyor fakat hzleri yüksek, haliylen yüksek Hz ekranda panelin ms süresinin düşük olması normal. Onun dışında genelde üst seviye panellerde 3Ms'i görebilirsin laptop tarafında.
 
Hayır olmaz, monitör alıp bağlarsan monitördeki değeri alırsın, farklı bir şey olmaz. DLSS oyunun desteğine göre değişir, bazi oyunlarda var bazılarında yok, olanlarda ayarlardan açabilirsin. Yapman gereken driverlarini kurup Nitro sensten performans moduna alıp MUX Switch'i açmak, gerisi keyfine kalmış.
sağol dostum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı