Acer Nitro 5 AN515-58 için RAM ve SSD Önerisi

• Konuyu başlatan Lettey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 9.908
Benim konuda anlamadigim su adamin parasi var RAM alacak ve makinesinde Dual rank RAM var, hangi akla hizmet makinesiyle uyumlu RAM alabilecekken ona Single rank RAM tavsiye ediyorsunuz ki?

Bu RAM'i tavsiye ederim kendim de kullanıyorum.

Arada performans farki yok demissiniz. Buyurun, demek ki bazen oluyormus.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolara göre gidiyorsak, verdiğiniz bilgide yanlış. Yaptığınız testlerde farkli bir durum var muhtemelen. Bu performans farkı için gidipde Dual bulmaya çalışmazdim açıkçası, konu sahibinin bileceği iş neyse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videolara göre gidiyorsak, verdiğiniz bilgide yanlış. Yaptığınız testlerde farkli bir durum var muhtemelen. Bu performans farkı için gidipde Dual bulmaya çalışmazdim açıkçası, konu sahibinin bileceği iş neyse.

Hicbir sey atmana gerek yok kendi ellerimle test ettim Dual rank cok daha iyi performans veriyor. Yaptigim testlerin sonuclari da bunu onayliyor zaten. O yuzden bosver bosuna ugrasma.

Oyun testi olarak kendi yaptığın şeyleri atsan video atmazdim herhalde bende, ben atınca neden suç olduysa :D neyse.
Burda bir sey ogrenmesi gereken ve yanlis RAM tavsiyesinde bulunan sensin, bu yuzden benim bir sey izlememe gerek yok onu kast ettim. Birde guluyorsun ya? Hayatimda bu forumdaki insanlardan komigini gormedim cidden.

Burada bir şey ogrenmesi gereken ve yanlış RAM tavsiyesinde bulunan sensin, bu yuzden benim bir şey izlememe gerek yok onu kast ettim. Bir de guluyorsun ya? Hayatimda bu forumdaki insanlardan komigini gormedim cidden.

Tabii ki de gülerim, savunman kendi ellerinle test etmen fakat farkli video atıyorsun, ardindan ben atinca verdiğin cevap ortada. Komiğimdir evet.

Tabii ki de gülerim, savunman kendi ellerinle test etmen fakat farkli video atıyorsun, ardindan ben atinca verdiğin cevap ortada. Komiğimdir evet.
Hadi ya yaptigim her seyi bir kenara not alip ona buna mi gostericem? Ne saniyorsun sen beni? Gorevli falan mi? Istersen odama da kamera takayim canin sikilirsa izlersin? Ne bicim insanlar yaratiyorsun Allah'im.

O zaman böyle laf yapmaman gerekiyor, adam uygun RAM arıyor git bak ne demişim, Samsung olarak doğru düzgün bulunmuyor olanlar pahali veya çıkma oluyor, o yüzden daha garanti bir RAM öneriyorum. Boş tatava olarak uzatiyorsun, ortada Ultra mega bir farkta yok, uyumsuzluk yapacak durumda yok. 200 puan Cinebench puani için servise o kadar para mı versin, görevli değilsen uzatmana gerek var mı?

Son düzenleme:
O zaman böyle laf yapmaman gerekiyor, adam uygun RAM arıyor git bak ne demişim, Samsung olarak doğru düzgün bulunmuyor olanlar pahali veya çıkma oluyor, o yüzden daha garanti bir RAM öneriyorum. Boş tatava olarak uzatiyorsun, ortada Ultra mega bir farkta yok, uyumsuzluk yapacak durumda yok. 200 paun Cinebench puani için servise o kadar para mı versin, görevli değilsen uzatmana gerek var mı?

Yanlış RAM tavsiyesinde bulunuyorsun bilgisiz adam! Bir de zeytinyagi gibi uste cikmaya calisiyorsun. Ne isim olur senin gibi insanlarla anlamıyorum ki? Nereden buluyorsunuz beni.

Yanlış RAM tavsiyesinde bulunuyorsun bilgisiz adam! Bir de zeytinyagi gibi uste cikmaya calisiyorsun. Ne isim olur senin gibi insanlarla anlamıyorum ki? Nereden buluyorsunuz beni.

Lütfen açıklar mısın, neresi yanlış? Ondan sonra bilgisiz olduğumu kabullenebilirim tabii ki de, gene rank muhabbeti yapacaksin ama değil mi? Neyse boşuna gene uzatiyorsun iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı