Arkadaşlar, konu amacından dışarı çıkıyor, ben zaten sizlerin de birkaç önerisi üzerine SSD siparişimi Crucial P5 Plus 1TB olarak verdim. RAM konusunda yetkili servis ile görüşüp orada taktırtacağım, lütfen bireysel atışmaya çevirmeyelim konuyu. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Servisle yaptığım görüşmede bana şunu söylediler:
"Eğer RAM'i biz takarsak Dual veya Single farkı olmaksızın elimizde uyumlu ne varsa onu takarız, birebir aynısını takamayız, stoka bağlı bu durum. Buna ek olarak minimum 2300 TL civarı bir ödeme gerekir.".
Ben de bunun üzerine bigboy ile görüşüp oradan uyumlu bir RAM aldım ve onu taktırdım. O da ben alırken yaklaşık 1050 TL gibi bir fiyat bandında idi.
Acer laptop servis hizmeti sunan Acer Servis Türkiye, cihazlarınızda hızlı onarım ve bakım çözümleri sağlar. Acer laptoplarınıza özel teknik destek garantisi.
www.acerservisturkiye.com
Bu site resmi yetkili site mi acaba bilginiz var mı? Ayrıca hangi numaradan ulaştınız rica etsem.
Acer laptop servis hizmeti sunan Acer Servis Türkiye, cihazlarınızda hızlı onarım ve bakım çözümleri sağlar. Acer laptoplarınıza özel teknik destek garantisi.
www.acerservisturkiye.com
Bu site resmi yetkili site mi acaba bilginiz var mı? Ayrıca hangi numaradan ulaştınız rica etsem.