Acer Nitro 5 AN515-58 laptop nasıldır?

İnanın tüm driverları kurdum. Her şeyin güncel versiyonunu indirdim. GeForce Experience kurdum. Acer Nitro Sense kurdum, ekran kartı ayarlarından performans moduna aldım ama nafile ne yaptıysam olmadı. CPU kullanımı %30ları geçmiyor sanki kısıtlama varmışcasına. Normal şartlarda oyunda CPU coşar en kötü %50-60 civarlarında gezer performansta ona göre olur. Ya benim aldığım laptop kusurluydu ya da Acer Nitro bu modeli yapmayı becerememiş. Oyunlarda beklediğim performans FPS değerlerinin çok çok altında kaldı ve iade etmek zorunda kaldım.


Nitrosense de ayrık gpu özelliği var onu aktif ettim, ayrıca 144hz monitörüm var zaten ona bağlayıp kullanıyordum yine de performans alamadım. Günlerce araştırdım forumlarda yabancı sitelerde acaba ne sorun var diye.
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için brom .
 
Acer daha iyi

Hocam acerlerde mux switch olmuyor bende kullanıyorum alabilecek olsam hp alırdım en azında kasası metal ve ekran kalitesi daha iyi acerlerin ekranları leş bende acer nitro 5 rtx 3050 versiyon var.



MUX Switch olmadığından 170 FPS veriyor harici bir monitör takarsa daha yüksek alır.
2022 modellerde mux var. Bu linkteki acerde de var.
 
İnanın tüm driverları kurdum. Her şeyin güncel versiyonunu indirdim. GeForce Experience kurdum. Acer Nitro sense kurdum, ekran kartı ayarlarından performans moduna aldım ama nafile ne yaptıysam olmadı. CPU kullanımı %30ları geçmiyor sanki kısıtlama varmışcasına. Normal şartlarda oyunda CPU coşar en kötü %50-60 civarlarında gezer performansta ona göre olur. Ya benim aldığım laptop kusurluydu ya da Acer Nitro bu modeli yapmayı becerememiş. Oyunlarda beklediğim performans FPS değerlerinin çok çok altında kaldı ve iade etmek zorunda kaldım.

Nitro Sense de ayrık GPU özelliği var onu aktif ettim, ayrıca 144Hz monitörüm var zaten ona bağlayıp kullanıyordum yine de performans alamadım. Günlerce araştırdım forumlarda yabancı sitelerde acaba ne sorun var diye.

Ayrıca bazı ayarları yapamamış gibisiniz. Ekran renk parlaklığı dışında performans olarak canavar gibi. MUX ayarını yapıp şarjda her türlü oyunu oynadım. Beni üzdüğü bir nokta yok performans konusunda.
 
Ayrıca bazı ayarları yapamamış gibisiniz. Ekran renk parlaklığı dışında performans olarak canavar gibi. MUX ayarını yapıp şarjda her türlü oyunu oynadım. Beni üzdüğü bir nokta yok performans konusunda.

Bir şey diyemiyorum hocam benim girmediğim ayar yeri kalmadı. Kaç yıldır PC kullancısıyım driverlar, pil ayarları, ekran kartı ayarları, Nitro Sense fan modları vs misal CoD Warzone girdim 50 FPS alıyorum şaka gibi değer. Nitro yerine aldığım kasada 100 FPS oynuyorum Warzone. CS de 400 FPS alıyorum o yüzden sizi tatmin ettiyse performans olarak sorun yok. Ben tatmin olmadım i7 12700H işlemci üstüne 3060 RTX CS de 250'den aşağı inmemeliydi bana göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı