Merhaba. Acer Nitro 5 AN515-58 model kodlu bilgisyara sahibim ve içinde 8 GB 4800MHz 1 adet RAM bulunuyor ve bir tane daha 8 GB alıp 16 GB yapmak istiyorum. Attığım görsellere göre hangi marka RAM'i almam gerekiyor? Teşekkürler. (RAM 2400MHz gözüküyor ama 4800MHz)
Hocam en temizi aynı marka, model ram takmak. Attığınız görselle ram aynı marka ve aynı Mhz değerine sahip ama aynı model mi ondan emin olamadım. Aynı modelse alınmalı
Hocam en temizi aynı marka, model RAM takmak. Attığınız görselle RAM aynı marka ve aynı MHz değerine sahip ama aynı model mi ondan emin olamadım. Aynı modelse alınmalı.
Acer Nitro 5 AN515-58 DDR5 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Acer Nitro 5 AN515-58 DDR5 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı