Acer Nitro 5 AN515 vs Acer Nitro 5 vs Acer Nitro V15

Fearain

Hectopat
Yer
Wall Maria
Daha fazla  
Arkadaşlar pasaj üzerinden laptop alacağım. Bütçeme yeten 3 model seçtim, bunlar arasında seçim yapamıyorum hangi model en uygunu sizce?
Daha önce konu açtım fakat yanıt alamadım.

V15 tek fanlı, ekran kartı kısıtlı ve ekrana üflüyor bence sağlıklı bir cihaz değil.

Acer Nitro 5 kasası i7 12650H işlemciyi soğutamıyor diyenler var izlediğim videoda da çok sıcak çalıştığını gördüm hatta serin çalışsın diye Turbo Boost'unu kapatmıştı içerik sahibi.

Şuna da bakabilirsin.

V15 tek fanlı, ekran kartı kısıtlı ve ekrana üflüyor bence sağlıklı bir cihaz değil.

Acer Nitro 5 kasası i7 12650H işlemciyi soğutamıyor diyenler var izlediğim videoda da çok sıcak çalıştığını gördüm hatta serin çalışsın diye Turbo Boost'unu kapatmıştı içerik sahibi.

Şuna da bakabilirsin.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ybrL5B29OKRbeUyL-QIaApfzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Bu nasıldır diğerlerine kıyasla?

CPUda ekran kartı yok bir miktar pil gücündeyken negatif yanı olur. YouTubeda incelemelerine bakmanı öneririm.

Sunun incelemelerine bakabilirsiniz. HP Victus Gaming 16-S0035NT Ryzen 5 7640HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 16.1" FHD 7Z5Z2EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kusura bakma detaylı şeyler atamıyorum, tek tak bakmak aşırı uğraştırıcı oluyor.

Şuna da bakabilirsin.

Buradaki linkteki ürünü ben atarken 30 bindi şimdi 35 bin TL olmuş.

CPUda ekran kartı yok bir miktar pil gücündeyken negatif yanı olur. YouTubeda incelemelerine bakmanı öneririm.

Sunun incelemelerine bakabilirsiniz. HP Victus Gaming 16-S0035NT Ryzen 5 7640HS 16GB 512GB SSD RTX4060 Freedos 16.1" FHD 7Z5Z2EA Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kusura bakma detaylı şeyler atamıyorum, tek tak bakmak aşırı uğraştırıcı oluyor.

Buradaki linkteki ürünü ben atarken 30 bindi şimdi 35 bin TL olmuş.
Teşekkür ederim hocam pasajdan kredi çıkmadı zaten yattı konu kapanabilir. Yardımlarınız için teşekkürler.

Teşekkür ederim hocam pasajdan kredi çıkmadı zaten yattı konu kapanabilir. Yardımlarınız için teşekkürler.

Kredi çıkmasına gerek yok kredi kartına ( banka ve site fark olabiliyor ) vadesiz yani sıfır faizle 3-6-9-12 ay taksit yapabiliyrsun. Faizli krediden daha mantıklı.

Mesela trendyol için burdan bakabilirsin; https://www.trendyol.com/s/kampanyalar

Hiçbir şey olmaz, bak keyfine.

Yanlış bilgi vermeyi bırakmalısınız. Acer Nitro V15 tek kelimeyle rezil bir cihazdır.

Şuna da bakabilirsin.

V15 tek fanlı değil fakat çöp soğutması var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı