trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #11 Artoria Pendragon dedi: Evet oynayabilirsin, uzunca süreden kastın nedir ve ne tip durumlarda. Genişletmek için tıkla... Uzunca süre dediğim 1 yıl sonra gidip başka bir bilgisayar almayayım yani
Artoria Pendragon dedi: Evet oynayabilirsin, uzunca süreden kastın nedir ve ne tip durumlarda. Genişletmek için tıkla... Uzunca süre dediğim 1 yıl sonra gidip başka bir bilgisayar almayayım yani
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.796 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #12 trianglexxx dedi: Uzunca süre dediğim 1 yıl sonra gidip başka bir bilgisayar almayayım yani Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey çıkarmaz düzgün kullanırsan
trianglexxx dedi: Uzunca süre dediğim 1 yıl sonra gidip başka bir bilgisayar almayayım yani Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey çıkarmaz düzgün kullanırsan
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #13 Artoria Pendragon dedi: Yok öyle bir şey çıkarmaz düzgün kullanırsan Genişletmek için tıkla... Yani 2 3 yıl sonra çıkan oyunları hala oynayabilirim değilmi . Çünkü şu an kullandığım bilgisayarımı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum
Artoria Pendragon dedi: Yok öyle bir şey çıkarmaz düzgün kullanırsan Genişletmek için tıkla... Yani 2 3 yıl sonra çıkan oyunları hala oynayabilirim değilmi . Çünkü şu an kullandığım bilgisayarımı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.796 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 8 Şubat 2023 #14 trianglexxx dedi: Yani 2 3 yıl sonra çıkan oyunları hala oynayabilirim değil mi . Çünkü şu an kullandığım bilgisayarımı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin.
trianglexxx dedi: Yani 2 3 yıl sonra çıkan oyunları hala oynayabilirim değil mi . Çünkü şu an kullandığım bilgisayarımı yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #15 iyi o zaman ben bunu alayım