Acer Nitro 5 boşta 90 derece normal mi?

OdTin

Decapat
Daha fazla  
Acer Nitro 5 laptopum var ve servise yolladım. Bugün servisten aldım. Serviste batarya ile denedim sıcaklık değerleri normaldi. Eve geldim şarja taktım. Boşta 90 dereceyi gördü laptop. Servisi geri aradım fan ve termal macun değişimi olduğu için bilgisayarın performansını korumaya çalıştığını birkaç gün kullanmam gerektiğini ve sorun devam ederse geri getirmem gerektiğini söylediler. Ne yapmam lazım sizce?

Ilk defa duyorum termal macun dolaylı laptop koruma modunda geçmesi ve koruma modu olarak ısınması fikrimce palavra

İşlemcin ryzen ise ryzen controller ile işlemciye müdahale edebiliyorsunuz. Ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bu şekilde kullanıyorum bende çok ısınma sorunu yaşıyorum.

Yükte 92 93 olabilir belki ama boşta da çok ısınıyor. Normalde ısınmazdı boşta bu kadar fanları çok daha sessiz ve daha düşük hızda çalışırdı. Şimdi oyuna girmişim gibi çalışıyor boşta ayrıca şu sıkıntı da var. Msela Cyberpunk 2077 oynuyorum servise gitmeden önce çok daha stabil ve rahat oynarken şimdi çok daha düşük FPS'lerde ve durmadan düşüşler yaşayarak oynuyorum.

Ilk defa duyorum termal macun dolaylı laptop koruma modunda geçmesi ve koruma modu olarak ısınması fikrimce palavra.

Yetkin olmayan servis personeli, daha da fazla yetkin olmayan tüketiciye masal anlatıyor.

90 derece normal filan değil. Soğutma bloğunu oturtamamış bile olabilirler.

Yetkin olmayan servis personeli, daha da fazla yetkin olmayan tüketiciye masal anlatıyor.

90 derece normal filan değil. Soğutma bloğunu oturtamamış bile olabilirler.
yada fazla parcalardan arındırmışlar laptopu

Bana da ilginç geldi gerçekten zamanla düzelme durumu.

Boşta 90 derece gereğinden fazla, ya macun uygulamadılar ya da bloğu tam oturtamadılar. Zaman geçtikce düzelecek diye bir şey yok.

Benim şaşırdığım nokta bir şarja takıp denememişler mi 5 dk? Aç bir Nitro sense uygulamasını termal macun değiştirdik bakalım sıcaklık değerleri nasıl diye. Şimdi işin yoksa bir daha git.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı