Acer Nitro 5 CS:GO'da 87 dereceye ulaşıyor

TheVision

Hectopat
Arkadaşlar dün Acer Nitro 5 i5-12500H RTX 3050 Ti olan modelin kurulumunu yaptım. Tüm sürücüleri yükledim ekstra 8 GB RAM eklemesi de yaptım. Şöyle bir sorunum var CS:GO gibi bir oyunda 1080p Ultra ayarlarda ekran kartım 86-87 derecelerde geziyor. İzlediğim videolarda incelemelerde bu model ve ekran kartında 75 derecenin üstünü göremedim. Ekran kartı sıcaklığını nasıl düşürebilirim?
Not: Fan Turbo da olsa en az 83 derece oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Notebook soğutucu alabilirsiniz.

Arkadaşlar dün Acer Nitro 5 i5-12500H RTX 3050 Ti olan modelin kurulumunu yaptım. Tüm sürücüleri yükledim ekstra 8 GB RAM eklemesi de yaptım. Şöyle bir sorunum var CS:GO gibi bir oyunda 1080p Ultra ayarlarda ekran kartım 86-87 derecelerde geziyor. İzlediğim videolarda incelemelerde bu model ve ekran kartında 75 derecenin üstünü göremedim. Ekran kartı sıcaklığını nasıl düşürebilirim?
Not: Fan Turbo da olsa en az 83 derece oldu.

Cihazın havada olması lazım ki hava akışı olsun. Arka iki köşeye silgi koyun havada değilse.

12700H ve Nitro ikilisi... Soğutucu pek etki göstermez. Performans modunda oto fanda kullanıyorum CS oynarken. Ekran kartım hiç o dereceleri görmedi gerçi 4060 kullanıyorum ama olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı