Acer Nitro 5, Cyberpunk 2077 performansı

Makaleler
14
Yer
Dreamland
Daha fazla  
Sizce Cyberpunk 2077 güzel olur mu? Bana Dying Light'ın daha gelişmiş versiyonu gibi geldi. 250 TL verilir mi? Sistemim Acer Nitro 5 AN515 54, 8 GB (16'ya çıkartacağım) RAM, Intel Core i7 9750H işlemcim ve NVIDIA GTX 1650 ekran kartım var. High ayarlarda 60FPS alabilir miyim?

Sizce Cyberpunk 2077 güzel olur mu? Bana Dying Light'ın daha gelişmiş versiyonu gibi geldi. 250 TL verilir mi? Sistemim Acer Nitro 5 AN515 54, 8 GB (16'ya çıkartacağım) RAM, Intel Core i7 9750H işlemcim ve NVIDIA GTX 1650 ekran kartım var. High ayarlarda 60FPS alabilir miyim?

Oyun daha çıkmadan bir şey demek zor. Tahminimce High-med 60 FPS alırsınız.

1080p'de oynarsın. Oyun çıkmadan önce ram almayın diyorum. Belki drop yemeden oynayabilirsiniz.

Minimum gereksinim:

64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 10. DirectX® 12 is necessary to run the game.
Processor: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310. Finding a CPUs performance hierarchy chart or comparison website and comparing one's CPU with our minimum is suggested.
Graphics: Nvidia GeForce GTX 780 3GB or AMD Radeon RX 470. Finding a graphics card performance hierarchy chart or comparison website and comparing one's video card with our minimum is suggested.
RAM: 8 GB
Disk space: 70 GB HDD (SSD recommended)

Önerilen Sistem:

64-bit Windows 10. DirectX 12 is necessary to run the game.
Processor: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB or AMD Radeon R9 Fury
RAM: 12 GB
Disk space: 70 GB SSD

Rahatlıkla kaldırır. Orta ve yüksek ayarlarda 60 FPS alırsınız. Oyun ağır bir rol yapma oyunu. Bu tür oyunları seviyorsanız 250 TL'yi verin. Yok ben bu tür oyunları sevmiyorum diyorsanız boşuna paranız gitmesin, almayın. Bu arada oyunun optimizasyonunun iyi olduğunu varsayarak bu yorumu yapıyorum. Optimizasyon kötüyse yüksek ayarlarda akıcı oynamanız zor. Fakat oyunun optimizasyonu iyi olacak gibi duruyor.

Düzgün cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Değişik cevaplar verenlerin de canı sağ olsun.

Dostum çıkmadan bilemeyiz, 60 deriz 40 alırsın, 40 deriz 80 alırsın. Sistemdeki bir bileşenin farklı olması bile diğer bir sisteme göre farklı FPS verebiliyor bazen. En sağlıklısı oyun çıksın Youtube'a sistemini yazıp oyun testlerine bakarsın, az çok fikir sahibi olursun. Oyun pahalı, belki alacağın FPS seni tatmin etmeyecek, emin ol öyle karar ver ve burda şu FPS'i alırsın diyenleri de "şimdilik" dinleme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı