Acer Nitro 5 düşük FPS sorunu


Hocam CS:GO zaten grafik tabanlı bir oyun değil yani iyi oynamak için ayarları yükseltmenize gerek yok Full ayarlarda o FPS çok kötü değil diğer oyunları denemeniz lazım.
 
merhaba aynı ürünü ben de aldım ve 180-200 olan fps'ler bir anda 60'da kaldı. Nasıl düzelttiniz? Yardımcı olur musunuz.
Hocam bu hem size hem de genel bu konuya bir cevap olsun. 60'da kalma sorununu bilmiyorum açıkcası belki max fps 60 yapmışsındır onu bir kontrol et. Lakin ben ram miktarını 16GB çıkarttığım vakit FPS'de yüksek bir artış gördüm. Sorunu bu sayede çözdüm. Aslında sorun demek de doğru olmaz.
 
Anlık mı düşüyor? 60'da mı sabitleniyor tam anlamadım.
60'da sabit kalıyordu. Tüm oyunlarda bu oldu. Sistemi sıfırladım düzeldi ama yine 10-20 fps düşük. Tüm driverlar da güncel
Şu an İstanbul'a olan uzaklığım ve kargoların ağır çalışma sebebinden dolayı göndermek gelmiyor içimden. İleride hem ram hem de hdd konusunda bir şeyler yapmam gerek.
 
Dediğim gibi Ram yükseltmeden önceki FPS değerlerim konuda var şu an aktif olarak CS:GO'da düşük ayarlar ve 4/3 görüntü ayarlarında 200-300 arası alıyorum.
 
düşük ayarlarda alman çok normal. Ultra ayarlarda ne kadar aldığın önemli
Anlık mı düşüyor? 60'da mı sabitleniyor tam anlamadım.
60 da sabitleniyor. Çözmüştüm ama tekrar oldu her böyle olduğunda kaldırıp tekrar mı kuracağım yok mu bunun bir kolay yolu?

Merhaba. Acaba rica etsem bilgisayarın sol tarafında, wasd tuşlarının altında bir cızırtı sesi var mı kontrol eder misiniz? Ben farkettim bakındım birkaç yere aynı sesten muzdarip olanlar varmış. Cihazım daha 10 günlük olmadı iade edeceğim.
 
Son düzenleme:
Allah rızası için şu konuya açıklık getirelim artık küfür edeceğim acerede vatanada ulan ne zaman teknolojik alet alsam pişman oluyorum ne olur bu bir sorun değil deyin ne olur yardım edin bugün Vatana gitçez inşallah düzelir ya da değiştirirler.
 

Bende aldığımda ilk hafta gidip değiştirecektim ASUS'un başka modeliyle dur bir mail atıp sorayım dedim format atarsan düzelir filen dediler gitmedim çok pişmanım iki sene geçti hala hangi oyun olursa olsun anlık takılma oluyor ister 150 FPS alsın ister 60 FPS'de birden takılıyor bu da oyundan soğutuyor. Sizin kaç gün oldu alalı?
 
Hiç normal değil teknik servise götür bence çünkü sisteminle bütün online oyunları ultrada 100 üstü FPS de oynaman lazım
 
Evet sıkıntıyı çözdüm benim hatamdanmış aslında bu bilgisayarın içinde 2 ekran kartı var ve ben Intel'i kullanıyormuşum GTX1650 yerine bunuda oynayacağın oyuna sağ tıkla grafiği ayarladan NVIDIA'yı seç öle oluyor yaklaşık 1 ay geçti ve şu an bilgisayarda LoL'de mesela en yükdekte 150'den fazla alıyoken 101'den düşük almaya başladım gerçekten verdiğim paralar haram olsun zaten ne zaman bir şey alsam hep böyle oluyor bu konularda kötü şansa mahkumum.
 

Zaten oyuna girince otomatik olarak açılıyor. Ya da NVIDIA sekmesini açıp bakabilirsin hangi oyunlarda açılacağına.

 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…