Merhaba, 1 ay önce Acer Nitro 5 bir laptop almıştım. Laptopu kullanırken arada videoda göreceğiniz şeyler oluyor. İlk başta RAM yetersizliğinden zannetmiştim oyun oynarken oluyordu, şimdi ise normal zamanda da oluyor. 10 GB RAM boşken de başıma geliyor. Ne sıkıntısı olabilir?
Windows 11 Pro kullanıyorum. Yazılımsal bir şey olduğunu tahmin ediyorum. Eski laptopumda da vardı, hem Windows 11 hem Windows 11 Pro da başıma geldi.
Donanım Hızlandırmalı GPU zamanlamasını Windows'un grafik ayarlarından devre dışı bırakın ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Tarayıcı ayarlarından da "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırma kullan" seçeneğini devre dışı bırakıp bir test edin.
Donanım Hızlandırmalı GPU zamanlamasını Windows'un grafik ayarlarından devre dışı bırakın ardından bilgisayarı yeniden başlatın. Tarayıcı ayarlarından da "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırma kullan" seçeneğini devre dışı bırakıp bir test edin.
Bu mesajımda sizinki kadar uzun süre olmasa da saniyelik ekran kaymaları olduğunun fotoğrafı var. Videoda da saniyelik kayıyordu benimki. Sonra serviste LCD ekranı değiştirdiler düzeldi. İş buna bile gidebilir.
Bu mesajımda sizinki kadar uzun süre olmasa da saniyelik ekran kaymaları olduğunun fotoğrafı var. Videoda da saniyelik kayıyordu benimki. Sonra serviste LCD ekranı değiştirdiler düzeldi. İş buna bile gidebilir.
Hocam bu durum çok nadir olan bir şey zaten bilgisayarı alalı 5 hafta falan oluyor, toplam başıma 3 ya da 4 kere gelmiştir. Eski laptopu da 3 hafta falan kullanmıştım onda da 3-4 kere başıma gelmişti. Bakalım umarım bir daha başıma gelmez. Benim tahminim yazılımsal bir şey olduğu çünkü takılan sayfayı kapattığımda ya da direkt Chrome'u kapattığımda bir daha yaşanmıyordu.