Acer Nitro 5 fan sesi çok mu?

Bu modellerde DDR5 RAM var ve boşta RAM slotu mevcut, bütçen yeniden uygun konuma geldiğinde RAM eklemesi ve hatta SSD eklemesi de yapabilirsin.

4050 ile 4060 arasında fark yoğun, hatta ben 4060 ekran kartı kullanıp da 140 Watt'a çıkan başka model şu an için görmedim. HP 120 watt kullanmıştı. (140 watt kullanan mutlaka başka model vardır elbet henüz ben karşılaşmadım sadece.)

Sağ olun hocam sanırım bunu alacağım, emin olmak için bu modelin fan sesi sıkıntılı değil değil mi performans modu hariç

40k aşağısı 30 40 civarı 1tb olması daha iyi olur

40a çıkmak çok zorlar, bu attığım iyi mi dediklerinizle aynı model ya da kasamı.
Hocam bütçe 40k ise ekran sizin için önemli değilse bunu alın. https://m.n11.com/urun/hp-victus-16...stu-bilgisayar-57473927?magaza=hpstoreturkiye
Eğer sizi zorlayacaksa bu cihazlarıda listenize alabilirsiniz. https://app.hb.biz/vET01OEEKQ0Q

Sağ olun hocam sanırım bunu alacağım, emin olmak için bu modelin fan sesi sıkıntılı değil değil mi performans modu hariç.

2000 RPM'e kadar fan sesini pek duymazsın. 2000-4000 arasında duyarsın ama pek rahatsız etmez.

Ekran kartı 140 watt olduğu için şarjı 3 saat filan gidiyor.

RAM eklemen gerektiğinde SK Hynix modüle sahip bir RAM takarsan sıkıntısız çalışır.

Benim şu an sana yazdığım modelde 8+16 GB toplam 24 GB RAM takılı, ikisi de SK Hynix modüle sahip ancak markaları farklı.

2000 RPM'e kadar fan sesini pek duymazsın. 2000-4000 arasında duyarsın ama pek rahatsız etmez.

Ekran kartı 140 watt olduğu için şarjı 3 saat filan gidiyor.

RAM eklemen gerektiğinde SK Hynix modüle sahip bir RAM takarsan sıkıntısız çalışır.

Benim şu an sana yazdığım modelde 8+16 GB toplam 24 GB RAM takılı, ikisi de SK Hynix modüle sahip ancak markaları farklı.

Tamam dır sağ olun hocam

Sağ olun hocam sanırım bunu alacağım, emin olmak için bu modelin fan sesi sıkıntılı değil değil mi performans modu hariç
Arkadaşın dediği yüksek rpm sadece performans modunda çalışır, varsayılan mod maksimum 4500 - 4700 rpm seviyelerinde çalışıyor ve herhangi bir performans kaybı yok. O kadar bütçe varsa 4060'lı laptop al hocam 4050 kesinlikle alma. Ben 36'ya aldım şu anki fiyatlarını bilmiyorum, hala bu seviyedeyse alınır yoksa Acer Nitro 16'lar var ona bakabilirsin.

Arkadaşın dediği yüksek rpm sadece performans modunda çalışır, varsayılan mod maksimum 4500 - 4700 rpm seviyelerinde çalışıyor ve herhangi bir performans kaybı yok. O kadar bütçe varsa 4060'lı laptop al hocam 4050 kesinlikle alma. Ben 36'ya aldım şu anki fiyatlarını bilmiyorum, hala bu seviyedeyse alınır yoksa Acer Nitro 16'lar var ona bakabilirsin.
en son bunu alcak gibiyim , 4060

@KFK01
Hocam sonradan yazıyomda bilgisayara ayrıyeten RAM taktırmak sıkıntı olacak benim için o yüzden bu modele baktım.

Ama bu modelin diğeriyle isimleri farklı sanırım bunda AN515 yazmıyor model farklılığımı var yoksa aynı modelmi
Önceki konuşmalarda saydığım problemler bunda olmaz değil mi?

Son düzenleme:
En son bunu alacak gibiyim, 4060.

@KFK01
Hocam sonradan yazıyomda bilgisayara ayrıyeten RAM taktırmak sıkıntı olacak benim için o yüzden bu modele baktım.

Ama bu modelin diğeriyle isimleri farklı sanırım bunda AN515 yazmıyor model farklılığımı var yoksa aynı modelmi.
Önceki konuşmalarda saydığım problemler bunda olmaz değil mi?

Model aynı, sadece satıcı kendisi RAM eklemiş öyle satıyor. Normal kullanımda ses sorunu olmaz, performans modunda kesin ses olacak.

Örneğin tozsuz bir yerde internette gezerken fan yine ses yapıyor mu yoksa hiç ses yok mu, bir de cihazın fan sesi dışında bir sıkıntısı var mı? Alınır mı?

Hayır, tozlu olduğunda bile sakindi hep.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı