Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2024 #11 atogrimers dedi: Hocam fandan kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmezkende geliyor. Androids dedi: Acer alarak çok büyük bir hata yapmışsınız. Bilgisayar sert bir darbe, düşme yaşadı mı? Genişletmek için tıkla... Darbe almadı. Victus'tan çok daha iyi bir tercih olduğuna eminim Metm0sby dedi: O benim 4.5 senelik Aspire 3'te de var. Boştayken güç tasarrufu için işlemci bazı özellikleri kısıyor, o yüzden o ses çıkıyor diye okumuştum bir yerde. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam boştayken geliyor oyuna girince gidiyor gibi oluyor.
atogrimers dedi: Hocam fandan kaynaklı bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanlar dönmezkende geliyor. Androids dedi: Acer alarak çok büyük bir hata yapmışsınız. Bilgisayar sert bir darbe, düşme yaşadı mı? Genişletmek için tıkla... Darbe almadı. Victus'tan çok daha iyi bir tercih olduğuna eminim Metm0sby dedi: O benim 4.5 senelik Aspire 3'te de var. Boştayken güç tasarrufu için işlemci bazı özellikleri kısıyor, o yüzden o ses çıkıyor diye okumuştum bir yerde. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam boştayken geliyor oyuna girince gidiyor gibi oluyor.