Acer Nitro 5 Gaming Laptop nasıldır?

ardiles

Decapat
Katılım
18 Aralık 2018
Mesajlar
11
Selam arkadaşlar. Laptoplara uzun bir süreden uzağım, halihazırdaki laptopum çok eski ve değiştirmeyi düşünüyorum.


Bu model nasıldır? 1130-1150 dolar civarına geliyor her şey dahil. Aslında bakmak istediğim bu tarz bir gamer notebooktan çok daha hafif şeyler ama neredeyse hiç bulamadım MacBook'lar dışında farklı önerilere açığım. Dediğim gibi fazla bilgim yok o sebeple kızmayın.
 
1415 Dolar değil 1386 Dolar görüyorum. İlk siparişte de kargoyu onların karşılamasını rica ederseniz 55 Dolar kar edersiniz. Ödemeyi de Dolar ile yapmanızı öneririm. Dolar başına 50 kuruş fazla ödemek mantıksız.
 
Banka kartımdan dolar olarak çekse olmaz mı? Amazon'da USD yazıyordu tıkladım siparişi oluşturdum ama kartımdan para falan çekilmedi. Birisi lütfen bana yardım ede bilir mi?
 
Banka kartımdan dolar olarak çekse olmaz mı? Amazon'da USD yazıyordu tıkladım siparişi oluşturdum ama kartımdan para falan çekilmedi. Birisi lütfen bana yardım ede bilir mi?
belirli bir süre sonra çekiyor amazon. dolar olarak çekim oluşturun ama bankanıza bağlı bir durum, dolar ekstresi varsa dolar olarak çeker, yoksa güncel kurdan tl'ye çevirir.
 
@ardiles hocam vergi falan ne kadar? Bir de bende Amazon Prime var onun bir etkisi olur mu?
 
@ardiles hocam MSI'ın o modellerinde CPU ısınıyor. Gerçi 10. nesil işlemciler de ısınıyor. Sıcaklık değerleri nasıl?
 
@ardiles hocam MSI'ın o modellerinde CPU ısınıyor. Gerçi 10. nesil işlemciler de ısınıyor. Sıcaklık değerleri nasil?

laptop bostayken bile 45-50 arasinda cpu, gpuda sorun gozukmuyor ama beni tedirgin eden nokta hemen hemen hicbir sey acik degilken ani degisen cpu sicakligi. mesela bu ss dun aldim anlik olarak boyle abuk seviyelere cikiyor ( 90 bile gordum ) fan da fildir fildir donmeye basliyor. konuyla ilgili de baslik acicam zaten cozemezsem
 

Dosya Ekleri

  • boş.png
    boş.png
    146 KB · Görüntüleme: 29
@ardiles umarım çözülür hocam sorun. Ben bu gibi sebeplerden ötürü yurt dışından almaktan vazgeçtim. Garanti gibi şeyler yok ve klavye Türkçe değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı