Acer Nitro 5 Gaming laptop uzun süre götürür mü?

Bütçe
15000
Katılım
17 Mart 2020
Mesajlar
92
Selam arkadaşlar. Aklımda almak istediğim F/P ürünü bir laptop var. Acer Nitro 5.
RTX 2060.
32 GB RAM.
i7 10750H.
1 TB M.2 SSD.
Özellikleri olan bir bilgisayardan bahsediyorum. Fiyatı 14 bin TL'ye dayanmış olması pek önemli değil. Alınca ömürlük olması tabiri caizse bilgisayarın suyunu çıkarana kadar oyun oynasam da (10 saati bulacak kadar) uzun ömürlü olmasını istiyorum. Üniversiteyi yani 5 6 yılı rahat bir şekilde atlatır mı? Daha önce laptop olarak ucuz bir bilgisayar kullandığım için bu tarafla alakalı pek alakam yok.
İsteğim kullanıcılarından tavsiyeler ve geri dönüşler.
Beni tatmin edecek mi?
En azından Death Stranding'le oyun oynamaya başlayacağım ve zevkin doruklarına kadar ulaşmayı planlıyorum bu bilgisayarda.
Soruma cevap veren herkese şimdiden teşekkürler iyi günler.
 
Monster'a asla yaklaşmıyorum. Etrafımda 4 kişi var 4ü de monster aldıktan 5 6 ay sonra ram vs ssd sorunlarıyla karşılaştı. Bu bilgisayarların kronik sorunu var.
Kronik sorunları yok ancak siz bilirsiniz. Bu ürüne bakılabilir Nitro yerine, daha iyi bir ürün.
 
Daha önceden Radeon ekran kartlarına girip güncellemerle alakalı sorunlar yaşadığım için açıkçası yabancı gelenden korktuğum için RX serisine biraz uzağım. NVIDIA RTX'den uzaklaşmak istemiyorum.

Monster'a asla yaklaşmıyorum. Etrafımda 4 kişi var 4Ü de Monster aldıktan 5 6 ay sonra RAM vs SSD sorunlarıyla karşılaştı. Bu bilgisayarların kronik sorunu var.

O Monster'ın hiçbir sorunu yok. En sorunsuz modellerinden biri.
 
32 GB RAM'e gerek yok. Lenovo'ların soğutması aşırı iyi ve bu fiyata alabiliceğiniz en iyi laptop bu.
bir kaç gündür araştırıyorum. Sanırım legion 5i alacağım. İleride 16 x 16 ram takar devam ederim diye düşünüyorum. Bu attığınız yerine 512gb ssd olan modeli alıp üstüne 1 ssd de ben takacağım
 
Götürür rahatlıkla hocam. Bir de soğutucu aldınız mı mükemmel olur ancak 4 5 sene sonra ayarları düşürmek zorunda kalırsınız.
Aklımı legion 5e kaydırdılar :D
Sanırım bu daha sağlıklı bir model. İlk amacım aldıktan sonra updrage ile uğraştırmasındı. Ama biraz bakındıktan sonra legion 5 daha çekici gelmeye başladı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı